Cu adevărat înfricoșător

Ajută-ne să facem realitatea mai puțin înfricoșătoare. Donează fonduri sau tablete pentru a alunga acești monștri din calea copiilor care vor să învețe. 
Cu cât intră mai multe orașe în scenariul roșu, cu atât mai mulți copii cad pradă monștrilor din educație: 1 din 2 elevi face ore pe telefon, 28% dintre elevi și 43% dintre profesori nu au resurse pentru școala online. În consecință, 3 din 20 de copii renunță la școală. Deja 41% dintre elevi sunt analfabeți funcțional.
 
Toți acești monștri există și nu se ascund sub pat, ci se strecoară printre noi și se întorc împotriva noastră sub forma adulților care n-au primit o șansă la o viață normală sau sub forma violenței și a șomajului. 

Ajută-ne să facem realitatea din educație mai puțin înfricoșătoare. Donează fonduri sau tablete pentru a alunga acești monștri din calea copiilor care vor să învețe.

Companiile care vor să își ofere sprijinul pot completa contractul de sponsorizare și trimite la [email protected].

“Spread the horror” și hai să facem realitatea din educație mai puțin înfricoșătoare. 2020 este un an Cu Adevărat Înfricoșător, iar educația copiilor din România este extrem de afectată. 1 din 2 elevi face ore doar pe telefon. 3 din 20 de copii renunță la școală. 41% sunt analfabeți funcționali.
De Halloweenul acesta facem front comun împotriva monștrilor din educație. Vino alături de noi și arată-ne cât de bine știi să sculptezi un dovleac și în același timp să tragi un important semnal de alarmă.
 
Ce ai de făcut:
  • Printează modelul din fotografia de AICI
  • Lipește-l pe dovleac
  • Sculptează după contur
  • Când e gata, pune-l pe Facebook cu hashtagul #CuAdevaratInfricosator, ca să îl vedem și noi.


dolveac1.jpgdolveac2.jpg
dolveac3.jpgdolveac4.jpg
dolveac5.jpgdolveac6.jpg
Dacă vrei să faci o donație singulară, donează aici.

Mai multe în această secțiune

Educație preșcolară

Educație preșcolară

Participarea la educație a copiilor romi este mai scăzută decât în restul populației, iar lipsa educației preșcolare influențează negativ parcursul școlar al copiilor.

Citește mai mult

Prevenirea abandonului școlar

Prevenirea abandonului școlar

Încercând să obțină venituri pentru a-și asigura existența, multe familii aleg să își implice copiii de timpuriu în muncă, iar educația nu mai constituie o prioritate. 

Citește mai mult