Bucharest Family & 10 km Run

Salvati Copiii are o nouă provocare pentru tine: Bucharest Family & 10 km Run!  Sâmbătă, 22 august, de la 9:00, timp de 3 ore, te învităm să ni te alături la un nou eveniment sportiv!

Vara asta te invităm să te menții în formă, făcând mișcare pentru cele mai pure dintre surâsuri: ale bebelușilor! 

Cum vara lui 2020 este atât de incertă și dificilă pentru toată lumea, ne-am adaptat și noi și am decis că totul să aibă loc de la distanță.

Împreună, cu fondurile pe care le vom strânge în cadrul Bucharest Family & 10km Run 2020, ne-am propus să dotăm cu un incubator în valoare de 15.000 euro Spitalul Alexandru Simionescu Hunedoara, secția de neonatologie.

Completează formularul din josul paginii cu datele tale, iar noi te vom înscrie la eveniment, scutindu-te de taxa de înscriere

 
 

Alte informații despre eveniment:

Fiind un eveniment caritabil, tu, în calitate de fundrainser individual, vei avea resposabilitatea de a strânge minim 100 lei în pagina ta de Galantom (pe care ți-o vom crea noi) pentru ca spitalul să primească donațiile necesare dotării.

Vei lua startul împreună cu ceilalți alergători, chiar dacă traseele alese vor fi diferite. În acest fel, se va genera măcar o parte din energia bună pe care o crează un astfel de eveniment. Poți alege între cursa de 10km individual și cea de 10km Echipă (2x5 km). De asemenea, în perioada 16-20 august, vei intră în posesia kit-ului de participare.

Timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB va transmite în direct pe pagină de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore), încălzirea, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate. În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.
 
Imediat după încheierea competiției, pentru a fi inclus în clasament și a primi medalia de finisher, este necesar să transmiți o poză cu timpul înregistrat (cu orice aplicație sau pe orice dispozitiv ales pentru cronometrare), precum și să încarci pe aplicația #RunRomania o fotografie din timpul alergării, cu numărul de concurs vizibil pentru identificare. 
 

Deadline înscriere: 9 august
Dată: 22 august, ora 09:00
Durată: 3 h 

Te așteptăm să fii Super Eroul nou-născuților prematur din România!
 


Stai fără grijă, toate detaliile le vei primi pe mail, imediat după înscriere. Pe noi ne găsești pe [email protected] pentru orice întrebare ai.
 
va trebui să îți trimitem acasă kit-ul de participare așa că trebuie să te asiguri că ai completat toate datele de care va avea nevoie curierul
Prin trimiterea acestui formular ești de acord ca Salvați Copiii România să prelucreze datele tale în scopul informării tale cu privire la evenimentul menționat și înscrierea datelor tale pe paginile - galantom.ro și bucuresti10km.ro pentru a putea realiza stangeri de fonduri pentru cauza pentru care alergi
Prin trimiterea acestui formular ești de acord ca Salvați Copiii să-ți trimită materiale informale de marketing

Mai multe în această secțiune

Festivalul Brazilor de Crăciun

Festivalul Brazilor de Crăciun

Festivalul Brazilor oferă copiilor aflați în dificultate prilejul de a crede în Moș Crăciun.

Citește mai mult

Evenimente sportive

Evenimente sportive

Munca noastră nu ar fi posibilă fără susținătorii noștri minunați, care strâng fonduri pentru programele noastre. Vino în echipa Salvați Copiii și poate fi cea mai distractivă și provocatoare experiență a ta!

Citește mai mult