Bucharest Family & 10 km Run

Salvati Copiii are o nouă provocare pentru tine: Bucharest Family & 10 km Run!

Chiar dacă ai participat sau nu la evenimentul Bucharest Family & 10km Run 2020, poți susține în continuare cauza.  Alege-ți alergătorul favorit și DONEAZĂ pentru atingerea obiectivului de 15 000 euro pentru achiziționarea incubatorului ce va salva viețile copiilor născuți prematur din Hunedoara!


Mulțumim pentru sprijin partenerilor:


logo-fox.png
logo_red-(1).png


Yump-Logo.pngDPDLINE-MEDIUM.png

Vara asta te invităm să te menții în formă, făcând mișcare pentru cele mai pure dintre surâsuri: ale bebelușilor! 

Cum vara lui 2020 este atât de incertă și dificilă pentru toată lumea, ne-am adaptat și noi și am decis că totul să aibă loc de la distanță.

Împreună, cu fondurile pe care le vom strânge în cadrul Bucharest Family & 10km Run 2020, ne-am propus să dotăm cu un incubator în valoare de 15.000 euro Spitalul A. Simionescu Hunedoara, secția de neonatologie.

 

Dată: 22 august, ora 08:00
Durată: 3 h 

 

Alte informații despre eveniment:

Fiind un eveniment caritabil, în calitate de fundrainseri individuali, galantomii noștri au avut resposabilitatea de a strânge minim 150 lei în pagina lor de Galantom pentru ca spitalul să primească donațiile necesare dotării.

Toți membri echipei Salvați Copiii au luat startul împreună cu ceilalți alergători, chiar dacă traseele alese au fost diferite. În acest fel, s-a genera măcar o parte din energia bună pe care o crează un astfel de eveniment. În timp ce majoritatea au ales provocarea cea mai mare, de 10 km individual, am avut și oameni frumoși care și-au mobilizat un prieten și au alergat împreună câte 5km. 

Timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB a fost transmis în direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore), încălzirea, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București, precum fotografii pe care alergătorii le-au transmis către organizatori. În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, s-au acordat și premile oferite de partenerii evenimentului.
 
Imediat după încheierea competiției, pentru a fi inclus în clasament și a primi medalia de finisher, alergătorii au trimis o poză cu timpul înregistrat (cu orice aplicație sau pe orice dispozitiv ales pentru cronometrare), precum și pe aplicația #RunRomania.Pentru mai multe detalii legate de eveniment, ne găsesiți pe [email protected] Dacă vrei să faci o donație singulară, donează aici.

Mai multe în această secțiune

Educatie pentru toti Copiii

Educatie pentru toti Copiii

Menține-te în formă și oferă-le o șansă la educație tuturor copiilor. Tu alergi și noi punem în mișcare mecanismele prin care să le oferim acces real la cursurile online elevilor care provin din familii vulnerabile.

Citește mai mult