Educatie pentru toti Copiii

Menține-te în formă și oferă-le o șansă la educație tuturor copiilor. Tu alergi și noi punem în mișcare mecanismele prin care să le oferim acces real la cursurile online elevilor care provin din familii vulnerabile.

Menține-te în formă și oferă-le o șansă la educație tuturor copiilor. Tu alergi și noi punem în mișcare mecanismele prin care să le oferim acces real la cursurile online elevilor care provin din familii vulnerabile.


Cum anul 2020 este atât de incert și dificil pentru toată lumea, ne-a impus să ne adaptăm; așa că am decis ca totul să aibă loc de la distanță, dar împreună. Ediția de anul acesta a  Bucharest MARATHON se va desfășura virtual, în perioada 11-25 octombrie, pentru alergătorii care aleg să ajute copiii defavorizați să meargă la școală.

 
Maratonul de anul acesta va fi dedicat copiilor care provin din medii vulnerabile și care nu pot participa la cursurile online. Fiecare zi de neparticipare are consecinte grave asupra lor, pe termen lung. Vrem sa ne asigurăm că niciun copil nu este lăsat în urmă sau privat de dreptul la educație.
 
Implică-te și ajută-ne să facem acest lucru posibil!
Sprijinul tău îi va asigura unui copil accesul la o tabletă cu internet inclus.

 
Cum te poți înscrie?
 
Accesează formularul de mai jos și completează datele personale pentru a te putea înscrie la maraton! Împreună, punem educația în mișcare!
 
 
 

Ce include taxa de inscriere ?

- medalie
- tricou
- număr de concurs
- produse de tip voucher/discount/cadouri surpriză din partea partenerilor Salvați Copiii
- tricou tehic personalizat cu sigla Salvați Copiii pentru cursele de anduranță/ tricou din bumbac personalizat cu sigla Salvați Copiii pentru cursa de 5 km
- diplomă de participare
 
 
Pentru cine alergi?

Împreună, cu fondurile pe care le vom strânge în cadrul Bucharest Marathon 2020, vom susține dreptul la educație și vom achiziționa tablete cu acces la internet, pentru copiii care provin din medii vulnerabile. În contexul situației actuale care privește desfășurarea cursurilor online, sărăcia și lipsa accesului la servicii de protecție socială cu care se confruntă copiii și familiile lor își pun amprenta în mod negativ asupra participării școlare a copiilor. Împreună cu tine, îmbunătățim atât facilitarea participării la educația preferențială a copiilor care sunt expuși la excluziunea socială sau care se află în risc de sărăcie, cât și programele de prevenire a abandonului școlar și de integrare/reintegrare școlară.
 
Trebuie să alergi pe un traseu prestabilit de organizator ?
Nu, fiecare aleargă pe traseul dorit în orice localitate sau oraș din lume

Trebuie să alergi pe data de 11 octombrie începând cu ora 08:00 ?
Nu, pentru alergarea virtuala aveți disponibilă perioada 11 octombrie ora 08:00 pana pe 25 octombrie ora 20:00.

Poți alerga distanța aleasă din mai multe încercări?
Dacă folosiți aplicația #RunRomania nu puteți pune STOP sau PAUSE în timpul alergării, aceasta se oprește dupa ce ați alergat distanța aleasă.

Poți folosi și altă aplicație de monitorizare ?
Recomandăm să folosiți aplicația #RunRomania dar dacă întâmpinați probleme puteți folosi STRAVA sau altă aplicație apoi să trimiteți dovada pe https://www.facebook.com/BucharestMarathon sau  [email protected]


Unde poți să alergi?

Este important să afli că poți parcurge ce traseu îți dorești, dintr-o multitudine de locații, în deplină siguranța, și să te bucuri că implicarea ta s-a transformat în fapte bune!

 
 

Dacă vrei să faci o donație singulară, donează aici.

Mai multe în această secțiune

Bucharest Family & 10 km Run

Bucharest Family & 10 km Run

Salvati Copiii are o nouă provocare pentru tine: Bucharest Family & 10 km Run!

Citește mai mult

Semimaratonul București 2022

Semimaratonul București 2022

Echipa Salvați Copiii continuă să susțină sănătatea copiilor și va participa și anul acesta la Semimaratonul București în beneficiul copiilor născuți prematur.

Citește mai mult