Semimaratonul București 2021

Echipa Salvați Copiii continuă să susțină sănătatea copiilor și va participa și anul acesta la Semimaratonul București în beneficiul copiilor născuți prematur.

Alătură-te echipei și oferă-le micuților o șansă la viață! Implicarea ta face o diferența reală în viața acestora!

Anul acesta ne-am propus ca, alături de tine, să dotăm Spitalul Universitar de Urgență București cu sisteme de monitorizare și Spitalul Grigore Alexandrescu - Secția ORL cu instrumente necesare pentru intervenții complexe în zona ORL.

Când?

4-5 Septembrie 2021

Unde? 

Bulevardul Libertății, București

De ce?

Momentul în care pasiunea ta de a alerga se îmbină armonios cu strângerea de fonduri pentru copii.

Tu îți vei putea pune amprenta asupra viitorului celor mici și vei avea propria pagină pe galantom.ro, acolo unde tu vei strânge donații și le vei putea povesti prietenilor despre lucrurile minunate pe care le realizăm împreună. De asemenea, vei beneficia continuu de suportul echipei Salvați Copiii.

Care sunt cursele la care poți participa?

Cursele disponibile sunt cursele care vor avea loc fizic: 21 km (semimaraton), ștafetă (echipă de 3 persoane: 6,5 km + 7 km + 7,6 km), individuală 10 km sau cea individuală 5 km.

Cursele care vor avea loc virtual (cu o perioadă mai mare de timp la dispoziție): 21 km (semimaraton), cursă individuală 10 km, cursă individuală 5 km.

Perioada în care poți alerga la cursele virtuale este 4 Septembrie 2021 – 19 Septembrie 2021.

Nota Organizatorului: Pentru siguranța tuturor alergătorilor, participarea la cursele fizice se poate face doar pe baza certificatului de vaccinare.

Cum te poți înscrie?

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să completezi formularul de mai jos.

După înscriere, îți vom trimite un mail care va cuprinde următorii pași în ceea ce privește atât înscrierea propriu-zisă în cadrul evenimentului, dar și pagina de strângere de fonduri pe care ți-o vom personaliza cu textul și pozele tale.

 


Dacă reprezinți o companie și vrei să susții cauza noastră, îți mulțumim anticipat și te rugăm să ne trimiți mesaj la adresele [email protected] sau [email protected]. Vom stabili împreună toate detaliile necesare pentru ca experiența Semimaratonului București să fie una memorabilă! 

Ce rezultate am avut anii trecuți la Semimaratonul București?

Încă din 2016 participăm la Semimaratonul București pentru șansa la supraviețuire a copiilor născuți prematur. Iată ce am realizat împreună cu toți cei care au ales să se alăture cauzei noastre:

•    În anul 2019, 520 de alergători au făcut parte din echipa Salvați Copiii și au reușit astfel să strângă o sumă record, de 35.000 de euro, folosită pentru achiziționarea unui ventilator neonatal de ultimă generație pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență din București. Acest echipament oferă o șansă la viață pentru cel puțin 120 copii pe an.

•    La ediția din 2018 s-au înscris în echipa Salvați Copiii peste 120 de alergători, care au contribuit la strângerea fondurilor necesare achiziției unui incubator pentru Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

•    În 2017, suma strânsă de alergătorii Salvați Copiii, voluntari și companii aproape s-a dublat și un ventilator de suport respirator în valoare de 17.000 euro a fost donat Maternității Bucur din capitală.

•    În 2016, echipa Salvați Copiii a fost formată din peste 200 de alergători care au reușit să strângă 10.000 euro, fonduri folosite pentru dotarea Maternității Giulești din București cu un incubator de transport vital pentru supraviețuirea bebelușilor născuți prematur.


Fii alături de noi pentru ca anul acesta să salvăm cât mai mulți copii! 

 

COMPANII PARTENERE 2019

DPW_Constanta_positive_rgb.pngLogo_DL_E_N.pngFox_logo.pngBakerTilly-Logo_png.pngmindit_io-logo.pngAlphega-logo_website_ITA-01.pngBosch_logo_png.pnglogo_dutchmed.pngLogo_Ceetrus_PNG.pngDorna.pngCANAH_logo_Green.png

 

Mai multe în această secțiune

Bucharest Family & 10 km Run

Bucharest Family & 10 km Run

Salvati Copiii are o nouă provocare pentru tine: Bucharest Family & 10 km Run!

Citește mai mult