Semimaratonul București 2021

Echipa Salvați Copiii continuă să susțină sănătatea copiilor și va participa și anul acesta la Semimaratonul București în beneficiul copiilor născuți prematur.

Alătură-te echipei și oferă-le micuților o șansă la viață! Implicarea ta face o diferența reală în viața acestora!

Anul acesta ne-am propus ca, alături de tine, să dotăm:

  • Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB cu un ventilator performant care să susțină funcțiile respiratorii ale copilului reducând complicațiile și implicit durata de spitalizare a nou-născutului.

« Primul ventilator neonatal performant din maternitatea SUUB a fost donat de organizația Salvați Copiii – mii de oameni au alergat la Maraton pentru a strânge banii necesari achiziției acestui ”colac de salvare”. Și a fost pentru noi o bucurie extremă să vedem că îi ”înțelegem” mai bine pe pacientii nostri, funcțiile acestui aparat permițând o evaluare mai precisă a nevoilor de intervenție. Nevoile sunt mari și ne-ar ajuta tare mult să finalizăm aceasta cursă împreună și in anul 2021.» Dr. Adriana Dan, sef secție neonatologie SUUB

  • Spitalul Grigore Alexandrescu - Secția ORL cu instrumente necesare pentru intervenții complexe în zona ORL-instrumentar și optice necesare vizualizării patologiei endonazale și sinusale, instrumentar pentru intervențiile complexe endoscopice precum sinuzite complicate cu abcese de orbită, cu meningită, tumori benigne sau cancere rinosinusale.

Când?

4-5 Septembrie 2021

Unde? 

Bulevardul Libertății, București

De ce?

Momentul în care pasiunea ta de a alerga se îmbină armonios cu strângerea de fonduri pentru copii.

Tu îți vei putea pune amprenta asupra viitorului celor mici și vei avea propria pagină pe galantom.ro, acolo unde tu vei strânge donații și le vei putea povesti prietenilor despre lucrurile minunate pe care le realizăm împreună. De asemenea, vei beneficia continuu de suportul echipei Salvați Copiii.

Care sunt cursele la care poți participa?

Cursele disponibile sunt cursele care vor avea loc fizic: 21 km (semimaraton), ștafetă (echipă de 3 persoane: 6,5 km + 7 km + 7,6 km), individuală 10 km sau cea individuală 5 km.

Cursele care vor avea loc virtual (cu o perioadă mai mare de timp la dispoziție): 21 km (semimaraton), cursă individuală 10 km, cursă individuală 5 km.

Perioada în care poți alerga la cursele virtuale este 4 Septembrie 2021 – 19 Septembrie 2021.

Nota Organizatorului: Pentru siguranța tuturor alergătorilor, participarea la cursele fizice se poate face doar pe baza certificatului de vaccinare, dovada trecerii prin boala sau pe baza unui test COVID negativ. .

Cum te poți înscrie?

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să completezi formularul de mai jos.

După înscriere, îți vom trimite un mail care va cuprinde următorii pași în ceea ce privește atât înscrierea propriu-zisă în cadrul evenimentului, dar și pagina de strângere de fonduri pe care ți-o vom personaliza cu textul și pozele tale.

 


Dacă reprezinți o companie și vrei să susții cauza noastră, îți mulțumim anticipat și te rugăm să ne trimiți mesaj la adresele [email protected] sau [email protected]. Vom stabili împreună toate detaliile necesare pentru ca experiența Semimaratonului București să fie una memorabilă! 

Ce rezultate am avut anii trecuți la Semimaratonul București?

Încă din 2016 participăm la Semimaratonul București pentru șansa la supraviețuire a copiilor născuți prematur. Iată ce am realizat împreună cu toți cei care au ales să se alăture cauzei noastre:

•    La ediția din 2020, alături de alergători, voluntari și companii, am reușit să dotăm Spitalul Municipal Alexandru Simionescu Hunedoara cu 1 incubator, 1 pulsoximetru și 2 monitoare de funcții vitale.

•    În anul 2019, 520 de alergători au făcut parte din echipa Salvați Copiii și au reușit astfel să strângă o sumă record, de 35.000 de euro, folosită pentru achiziționarea unui ventilator neonatal de ultimă generație pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență din București. Acest echipament oferă o șansă la viață pentru cel puțin 120 copii pe an.

•    La ediția din 2018 s-au înscris în echipa Salvați Copiii peste 120 de alergători, care au contribuit la strângerea fondurilor necesare achiziției unui incubator pentru Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

•    În 2017, suma strânsă de alergătorii Salvați Copiii, voluntari și companii aproape s-a dublat și un ventilator de suport respirator în valoare de 17.000 euro a fost donat Maternității Bucur din capitală.

•    În 2016, echipa Salvați Copiii a fost formată din peste 200 de alergători care au reușit să strângă 10.000 euro, fonduri folosite pentru dotarea Maternității Giulești din București cu un incubator de transport vital pentru supraviețuirea bebelușilor născuți prematur.


Fii alături de noi pentru ca anul acesta să salvăm cât mai mulți copii! 

Parteneri

boch_logo.pngloxoft.pngmintit_logo.pngopbhm_2021_logo.pngrib.png 

Mai multe în această secțiune

Semimaratonul București 2023

Semimaratonul București 2023

Anul acesta suntem eroii copiilor.  Alătură-te echipei de alergători Salvați Copiii și salvează-le sănătatea.
Împreună, #AlergămPentruCopii!

Citește mai mult

Semimaratonul București 2022

Semimaratonul București 2022

Echipa Salvați Copiii continuă să susțină sănătatea copiilor și va participa și anul acesta la Semimaratonul București în beneficiul copiilor născuți prematur.

Citește mai mult