Semimaratonul București 2020

Echipa Salvați Copiii aleargă și anul acesta la Semimaratonul București din 09-10 mai, cu scopul de a dota Spitalul Universitar de Urgență din București cu aparatură medicală vitală bebelușilor născuți prematur.
Fii și tu alături de noi! Îmbracă tricoul Salvați Copiii și aleargă pentru șansa la supraviețuire a celor mai mici dintre copii. 

Când?

09 – 10 Mai 2020

Unde? 

Piața Constituției, București

De ce?

Vei socializa online și offline cu ceilalți membri ai echipei Salvați Copiii, vei avea propria pagină pe galantom.ro și vei contribui activ la schimbarea unei realități sumbre din România. 

Care sunt cursele la care poți participa?

Sunt 4 curse disponibile din care poţi alege: cursa populară (3 km), cursa adolescenților (2,5 km), ştafetă (7 km + 7 km + 7,1 km), cursa individuală (10 km) și semimaraton (21,097 km).

Cum te poți înscrie?

De înscriere ne ocupăm noi, tu alege-ți cursa la care vrei să alergi și completează formularul

 


Dacă reprezinți o companie și vrei să susții cauza noastră, îți mulțumim anticipat și te rugăm să ne trimiți mesaj la adresele [email protected] sau [email protected]. Vom stabili împreună toate detaliile necesare pentru ca experiența Semimaratonului București să fie una memorabilă! 

Ce rezultate am avut anii trecuți la Semimaratonul București?

Încă din 2016 participăm la Semimaratonul București pentru șansa la supraviețuire a copiilor născuți prematur. Iată ce am realizat împreună cu toți cei care au ales să se alăture cauzei noastre:

•    În anul 2019, 520 de alergători au făcut parte din echipa Salvați Copiii și au reușit astfel să strângă o sumă record, de 35.000 de euro, folosită pentru achiziționarea unui ventilator neonatal de ultimă generație pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență din București. Acest echipament oferă o șansă la viață pentru cel puțin 120 copii pe an.

•    La ediția din 2018 s-au înscris în echipa Salvați Copiii peste 120 de alergători, care au contribuit la strângerea fondurilor necesare achiziției unui incubator pentru Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

•    În 2017, suma strânsă de alergătorii Salvați Copiii, voluntari și companii aproape s-a dublat și un ventilator de suport respirator în valoare de 17.000 euro a fost donat Maternității Bucur din capitală.

•    În 2016, echipa Salvați Copiii a fost formată din peste 200 de alergători care au reușit să strângă 10.000 euro, fonduri folosite pentru dotarea Maternității Giulești din București cu un incubator de transport vital pentru supraviețuirea bebelușilor născuți prematur.


Fii alături de noi pentru ca anul acesta să salvăm cât mai mulți copii! 

 

COMPANII PARTENERE 2019

DPW_Constanta_positive_rgb.pngLogo_DL_E_N.pngFox_logo.pngBakerTilly-Logo_png.pngmindit_io-logo.pngAlphega-logo_website_ITA-01.pngBosch_logo_png.pnglogo_dutchmed.pngLogo_Ceetrus_PNG.pngDorna.pngCANAH_logo_Green.png

 

Mai multe în această secțiune

Bucharest Family & 10 km Run

Bucharest Family & 10 km Run

Salvati Copiii are o nouă provocare pentru tine: Bucharest Family & 10 km Run!

Citește mai mult