Job de o secundă

Salvați Copiii, Dorna și Simona Halep te invită să îți iei un job de o secundă și să susții cauza copiilor născuți prematur.
 
Între o luptă pierdută și una câștigată poate sta doar o secundă. Pentru copiii născuți prematur o secundă din timpul tău poate însemna viață. Dorna ni se alătură și în 2018 ca partener în susținerea cauzei copiilor născuți prematur, împreună cu Simona Halep.

Prin campania Job de o Secundă, oricine se poate angaja în lupta pentru viață a copiilor născuți prematur.

Ca și în anii precedenți, Dorna va dona maternităților echipamente de specialitate, cu sprijinul Salvați Copiii. Implică-te și tu! Poți contribui cu o donație online la strângerea de fonduri care ne ajută să cumpărăm în continuare echipamente sau poți deveni susținător. Îți mulțumim!

Devino susținător!

Ne dorim ca susținătorii* campaniei să participe alături de noi la evenimentele de dotare a maternităților cu echipamentele necesare. Dacă ți-ar plăcea să ni te alături, te rugăm să ne lași mai jos datele tale.
 
 
*Pentru că numărul persoanelor pe care le putem avea alături este unul limitat, participanții vor fi aleși în ordinea înscrierilor.

Dacă vrei să faci o donație lunară, donează aici.

Sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal.