Job de o secundă

Salvați Copiii, Dorna și Simona Halep te invită să îți iei un job de o secundă și să susții cauza copiilor născuți prematur.
 
Câștigăm și pierdem într-o secundă. Ni se năruiesc idealurile, ne ridicăm din abis și iubim viața, din nou, cât ai clipi. La fel, un timp cât o bătaie de aripi de fluture hotărăște dacă un copil născut prematur trăiește sau moare.

Pentru acești copii, secunda magică a victoriei e făurită în maternitate din aer, căldură și protecția împotriva infecțiilor, garantate de un incubator, care să înlocuiască pe cât posibil "burtica" mamei. 

Donează alături de Dorna și Simona Halep pentru dotarea cu incubatoare a maternităților din România!

Ajută-i să câștige o viață în 1 secundă! O secundă din timpul tău va deveni astfel viață pentru copiii născuți prematur și nemăsurată fericire pentru părinții lor. 

Fii tu lumina care risipește întunericul! Fă-le cadou îmbrățișarea mamei și bucuria tatălui de a avea Universul în palmă prin pruncul său. 

Ia-ți o secundă, închide ochii și gândește-te! Cum ar fi dacă ți s-ar întâmpla ție?

Participă la campania Job de o Secundă! Donează! Transformă-ți o secundă în șansa vieții pentru un copil!
 

Devino susținător!

Ne dorim ca susținătorii* campaniei să participe alături de noi la evenimentele de dotare a maternităților cu echipamentele necesare. Dacă ți-ar plăcea să ni te alături, te rugăm să ne lași mai jos datele tale.
 
 
*Pentru că numărul persoanelor pe care le putem avea alături este unul limitat, participanții vor fi aleși în ordinea înscrierilor.

Dacă vrei să faci o donație lunară, donează aici.

Sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal.

Mai multe în această secțiune

Prima Aniversare

Prima Aniversare

825 de copii au murit în primele 9 luni din 2020, înainte de a împlini un an. Anual, peste 1.200 de familii trăiesc această dramă
 

Citește mai mult

Energie pentru Spital

Energie pentru Spital

Dăm energie celui mai mare Spital de Pediatrie din țară.

Citește mai mult