Strigăt de viață

Salvați Copiii, alături de Dorna și Simona Halep, luptă pentru a face auzită cauza copiilor născuți prematur care au nevoie de echipamente medicale pentru a supraviețui. Fii tu vocea prin care cei mici strigă că vor să trăiască. Contribuie cu o donație online pentru a ne ajuta să cumpărăm în continuare echipamente medicale pentru maternitățile din România.

Bebelușii născuți prematur nu au puterea să plângă. Pentru ei, tu ești vocea prin care strigă că vor să trăiască. Sprijină și tu cauza copiilor născuți prematur, care luptă pentru a supraviețui în maternitățile în care vin pe lume. Donează pentru dotarea maternităților cu aparatură medicală performantă!

Dorna și Simona Halep susțin și anul acesta cauza copiilor născuti prematur. Și tu ai puterea să le faci cauza auzită. Devino și tu ambasador al cauzei dând share campaniei și făcând cât mai auzit mesajul celor ce nu au puterea să plângă.

 


Lansată în urmă cu 7 ani de Dorna alături de Salvați Copiii, campania „Grija pentru copii” contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară, dar și la o informare corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România.

Începând cu anul 2015, Simona Halep s-a alăturat campaniei în calitate de ambasador al cauzei copiilor născuți prematur.Conform datelor statistice oferite de Ministerul Sănătății în 2011, prin Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului (IOMC) „Alfred Rusescu”, unul din zece copii se naște prematur, având nevoie de atenție specială chiar din prima oră de viață.

Dacă vrei să faci o donație lunară, donează aici.

Mai multe în această secțiune

Prima Aniversare

Prima Aniversare

825 de copii au murit în primele 9 luni din 2020, înainte de a împlini un an. Anual, peste 1.200 de familii trăiesc această dramă
 

Citește mai mult

Energie pentru Spital

Energie pentru Spital

Dăm energie celui mai mare Spital de Pediatrie din țară.

Citește mai mult