Fundraiserii Salvați Copiii

Ei sunt doar o parte din echipa fundraiserilor Salvați Copiii din București. Avem echipe și în Cluj, Timișoara și Iași.

Vino și tu în echipa Fundraiserilor Direct Debit Salvați Copiii!  

 


Ne mărim echipa!

Salvați Copiii România caută fundraiseri pentru campania Direct Debit. Cum știi dacă ești potrivit pentru acest job? Dacă ești o persoană comunicativă, orientată spre rezultate și cu abilități de convingere, atunci jobul ți se potrivește perfect. Vestea bună este că nu ai nevoie de experiență, noi te formăm pentru o adevarată carieră în fundraising! Entuziasmul și încrederea în sine sunt cerințe obligatorii. Ne dorim oameni pozitivi și dornici de cunoștere. 


De ce să fii Fundraiser la Salvati Copiii?

A fi fundraiser este primul tău pas într-o carieră de succes în vânzări și nu numai. Fundraisingul stradal te formează pentru piața muncii în sensul că aici ai posibilitatea de a interacționa cu un număr foarte mare de persoane, acest lucru permițându-ți să-ți dezvolți o mulțime de abilități, printre care cele mai importante sunt cele care țin de comunicare și  persuasiune. Experiența se dobândește pe parcurs și un plus îl au trainingurile de specialitate pe care noi le organizăm ocazional. 


LINE-MEDIUM.png
HANDS-UP.png
“Este mai mult decât un job, această activitate mă face să mă simt utilă, încrezătoare și să am tăria de a susține că eu salvez vieți, că pot schimba soarta copiiilor născuți prematur. Este o activitate pe care o fac cu zâmbetul pe buze și multă încredere în îndeplinirea scopului meu de a aduce la rândul meu bucurie celor care au nevoie.”

Carmen, fundraiser Salvați Copiii
 

HANDS-UP.png"Nu mi-am dat seama de importanța acestui job și de rolul esențial pe care eu îl am până în momentul în care am văzut pentru cine dedic cele 4 ore pe zi din timpul meu. Vizita la maternitate, momentul întâlnirii cu bebelușii născuți la numai 600 gr, m-au ajutat să conștientizez că rolul meu este de a contribui în viața acestora. Sunt mandră să am acest job și să lupt pentru această cauză."
Ana, fundraiser Salvați Copiii

LINE-MEDIUM.png

» Dacă îți dorești un job part-time, să lucrezi alaturi de o echipă dinamică și să contribui la o cauză umanitară importantă, asteptăm CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa: [email protected]. Mai multe detalii despre acest job poți afla la numărul de telefon 021.316.61.76.

Mai multe în această secțiune