Fii voluntar!

Voluntarii Salvați Copiii sunt super-eroii copiilor. Află cum poți să te implici în calitate de voluntar în activitățile derulate în beneficiul copiilor!
Implicarea voluntarilor constituie o componentă indispensabilă a programelor noastre, ei fiindu-ne parteneri importanți în apărarea drepturilor copilului.

În cei peste 27 de ani de activitate, proiectele și evenimentele Salvați Copiii au beneficiat de implicarea a peste 50.000 de voluntari, care au interacționat cu sute de mii de copii, părinți, cadre didactice și reprezentanți ai autorităților.

LINE-MEDIUM.png

Voluntariatul reprezintă activitățile de interes public desfășurate din propria inițiativă de orice persoană în folosul altora, fără a primi o contraprestație materială. Salvați Copiii România sprijnă voluntariatul și încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate.

LINE-MEDIUM.png
 

Vrei să te implici?

Dacă vrei să oferi din timpul, cunoștințele și entuziasmul tău pentru a ajuta un copil, te așteptăm în echipa noastră de voluntari!
 

Ce activități poți desfășura ca voluntar Salvați Copiii?

cerc.pngSesiuni informative în școli privind drepturile și protecția copilului, utilizarea în singuranță a internetului, combaterea violenței, educație pentru sănătate. Înainte de a începe activitățile vom organiza training-uri și îți vom oferi materiale și instrumente de suport.

cerc.pngLecții și activități recreativ-educative cu copiii din centrele noastre educaționale, copiii ai căror părinți sunt plecați să muncească în străinătate, copiii refugiați și solicitanți de azil.

cerc.pngParticipări în cadrul evenimentelor, campaniilor, târgurilor, conferințelor, taberelor, școlilor de vară, workshopuri-lor organizate la nivel național, regional și internațional.

cerc.pngInițiative proprii ale voluntarilor.

cerc.pngActivități de strângere de fonduri: organizare de târguri, gale, campanii de fundraising, evenimente, excursii și activități pentru copii.
 Cum te înscrii în echipa de voluntari Salvați Copiii?

HANDS-UP.pngTrimite-ne un mesaj la adresa [email protected] sau filialei din județul tău în care să ne spui câteva lucruri despre tine (ne poți trimite CV-ul tău) și să ne răspunzi la întrebarea De ce vrei să fii voluntar?

Îți vom trimite apoi un mesaj cu o scurtă descriere a oportunităților de voluntariat disponibile și propunerea pentru o întâlnire în cadrul căreia vei afla toate detaliile privind activitatea ta de voluntar.


VOLUNTAR-SCR_motive_2.png

Mai multe în această secțiune

Donează lunar
Donează prin SMS

Donează prin SMS

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung. Donează 2 euro lunar prin SMS la 8844 cu textul SALVEZ.

Citește mai mult