Fii voluntar!

Voluntarii Salvați Copiii sunt super-eroii copiilor. Află cum poți să te implici în calitate de voluntar în activitățile derulate în beneficiul copiilor!
Voluntarii Salvați Copiii sunt super-eroi! Află cum poți deveni și tu super-eroul copiilor, implicându-te în activitățile derulate în beneficiul lor! 

Implicarea voluntarilor reprezintă o componentă indispensabilă a programelor noastre, ei fiindu partenerii noștri de bază în apărarea drepturilor copilului.

În cei peste 27 de ani de activitate, proiectele și evenimentele Salvați Copiii au beneficiat de implicarea a peste 50.000 de voluntari, care au interacționat cu sute de mii de copii, părinți, cadre didactice și reprezentanți ai autorităților.


LINE-MEDIUM.png

Voluntariatul reprezintă activitățile neremunerate, desfășurate din proprie inițiativă de orice persoană în folosul altora. Salvați Copiii România sprijnă voluntariatul și încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate cu și pentru copii.

LINE-MEDIUM.png
 

Vrei să te implici?

Dacă vrei să oferi din timpul, cunoștințele și entuziasmul tău pentru a ajuta un copil, te așteptăm în echipa noastră de voluntari!
 

Ce activități poți desfășura ca voluntar Salvați Copiii?

cerc.pngSesiuni informative în școli privind drepturile și protecția copilului, utilizarea în singuranță a internetului, combaterea violenței, educație pentru sănătate. Înainte de a începe activitățile vom organiza training-uri și îți vom oferi materiale și instrumente de suport.

cerc.pngLecții și activități recreativ-educative cu copiii din centrele noastre educaționale, copiii ai căror părinți sunt plecați să muncească în străinătate, copiii refugiați și solicitanți de azil.

cerc.pngParticipări în cadrul evenimentelor, campaniilor, târgurilor, conferințelor, taberelor, școlilor de vară, workshopuri-lor organizate la nivel național, regional și internațional.

cerc.pngInițiative proprii ale voluntarilor.Cum poți deveni voluntar Salvați Copiii?

HANDS-UP.png
Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar în câteva zile noi te vom contacta pentru a-ți oferi detalii despre cum te poți implica. În plus, îți vom propune o întâlnire în care să ne cunoaștem și să descoperim dacă preferințele tale coincid cu oportunitățile de voluntariat disponibile. Nu uita să îți verifici e-mail-ul în zilele următoare după ce ai completat formularul de înscriere!
 

 

 

 VOLUNTAR-SCR_motive_2.png
Vârsta minimă pentru activități de voluntariat este 15 ani.

Mai multe în această secțiune