2% din impozitul pe venit

Pentru tine nu înseamnă nimic, pentru ei poate însemna viață. În fiecare an, până pe 25 mai poți redirecționa 2% din impozitul pe venit.
Redirecționează 2% din impozitul pe venit către dotarea cu echipamente medicale performante a maternităților din România. Copiii născuți prematur au nevoie de aparatură medicală pentru a supraviețui!

De mai bine de 6 ani ne concentrăm eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.

Cu sprijinul susținătorilor noștri am reușit lucruri minunate: am dotat 78 de maternități, din 40 de județe, cu aparatură medicală performantă și am asigurat astfel supraviețuirea a peste 34.000 de nou-născuți. De asemenea, în mediul rural am oferit servicii medico-sociale gratuite în 59 de comunități, ajutând 32.069 de beneficiari, dintre care: 22.598 de copii, 6.189 de mame tinere și 3.282 de gravide.

Trebuie să continuăm, iar pentru asta avem nevoie de tine! În fiecare an pierdem aproximativ 1.500 de nou-născuți. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame și copii și dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante. Redirecționează 2% din impozitul pe venit!
                    
În România, un copil mai mic de 1 an moare la fiecare 6 ore. 20.000 de copii se nasc înainte de termen anual. Ei pot fi salvați cu aparatură modernă. Ajută-ne să îi salvăm!
 
                     

De ce să redirecționezi 2%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 2%, banii rămân statului.
 

UNDE VOR MERGE BANII TĂI?


Toate fondurile strânse prin campania de redirecționare a 2% le vom folosi pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale pentru nou-născuți și pentru programul de suport parental în mediul rural.

     

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?


icon-descarca.pngDESCARCĂ
Formularul 230 dacă în 2017 ai avut venituri din salarii sau din pensii, sau Declarația unică dacă în 2017 ai realizat venituri din activități independente.


       
              icon_descarca_formularul-(1).png Descarcă FORMULARUL 230             icon_descarca_formularul-(1).png Descarcă DECLARAȚIA UNICĂ

 

LINE-MEDIUM.png

icon-completeaza.pngCOMPLETEAZĂ
formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Salvați Copiii sunt precompletate.


 

LINE-MEDIUM.png

icon-trimite.pngTRIMITE
formularul completat direct la registratura administrației financiare de care aparții sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai 2018, în cazul Formularului 230 sau până la 31 iulie 2018, în cazul Declarației unice. Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne la [email protected] și găsim o soluție împreună.reducerea-mortalitatii-infantile_SCR.jpg

Mai multe în această secțiune

Donează lunar
Donează prin SMS

Donează prin SMS

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung. Donează 2 euro lunar prin SMS la 8844 cu textul SALVEZ.

Citește mai mult