3,5% din impozitul pe venit

Pentru tine nu înseamnă nimic, pentru ei poate însemna viață. Începând din 2019, pentru anul fiscal 2018, poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit.
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către dotarea cu echipamente medicale performante a maternităților din România. Copiii născuți prematur au nevoie de aparatură medicală pentru a supraviețui! 

De mai bine de 7 ani ne concentrăm eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.

Cu sprijinul susținătorilor noștri am reușit lucruri minunate: am dotat 88 de maternități, din 41 de județe, cu aparatură medicală performantă și am asigurat astfel supraviețuirea a peste 42.000 de nou-născuți. De asemenea, oferim anual servicii medico-sociale în 42 de comunități din 14 județe pentru: 7.095 de copii și părinți (2.991 copii între 0 și 5 ani - din care 1.356 sub un an, 1.779 mame, 325 gravide, 2000 adolescenți și părinți informați).

Trebuie să continuăm, iar pentru asta avem nevoie de tine! În fiecare an pierdem aproximativ 1.500 de nou-născuți. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame și copii și dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit!

În România, un copil mai mic de 1 an moare la fiecare 6 ore. 20.000 de copii se nasc înainte de termen anual. Ei pot fi salvați cu aparatură modernă. Ajută-ne să îi salvăm!
                    

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI 3,5%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 3,5%, banii rămân statului.

 

UNDE VOR MERGE BANII TĂI?

Toate fondurile strânse prin campania de redirecționare a 3,5% le vom folosi pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale pentru nou-născuți și pentru programul de suport parental în mediul rural.

 

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?


icon-descarca.pngDESCARCĂ
Formularul 230 dacă în 2018 ai avut venituri din salarii sau din pensii, sau Declarația unică dacă în 2018 ai realizat venituri din activități independente.


       
icon_descarca_formularul-(1).png Descarcă FORMULARUL 230               icon_descarca_formularul-(1).png Descarcă DECLARAȚIA UNICĂ

 

LINE-MEDIUM.png

icon-completeaza.pngCOMPLETEAZĂ
formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Salvați Copiii sunt precompletate.


 

LINE-MEDIUM.png

icon-trimite.png
TRIMITE

formularul completat, pâna la data de 31 iulie 2019. Ai la dispoziție următoarele modalități de trimitere:
 
  • direct la registratura administrației financiare de care aparții sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
  • Organizației Salvați Copiii la adresa: Intrarea Ștefan Furtună 3, Sector 1, București.

În baza Legii nr. 197/2012 privind asigurarea calitatii in domeniul serviciilor sociale, Organizația Salvați Copiii este furnizor acreditat de servicii sociale (poziția 928) cu centre de zi pentru copii din grupuri vulnerabile licențiate (pozițiile 1213 și 1214).


LINE-MEDIUM.png

Pentru anul fiscal 2019, poti alege de acum sa redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei tale, cu o cerere (model precompletat parțial) adresată departamentul economic/resurse umane, folosind următoarele date:
  • denumire a entității non-profit: Organizația Salvați Copiii
  • cod de identificare fiscală: 3151288
  • cont: Banca BCR Sucursala Plevnei, BIC / SWIFT: RNCBROBU, IBAN RON: RO15RNCB0071011434790005
Decizia de a redirecționa prin intermediul companiei tale îți aparține, iar compania este obligată să permite să-ți ofere detaliile necesare și să te sprijine în acest sens. În cererea adresată departamentului său financiar/resurse umane, poți alege perioada de redirecționare, de la o lună la doi ani fiscali consecutivi.


Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne la [email protected] și găsim o soluție împreună.


reducerea-mortalitatii-infantile_SCR.jpg

Mai multe în această secțiune

Donează lunar
Donează prin SMS

Donează prin SMS

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung. Donează 2 euro lunar prin SMS la 8844 cu textul SALVEZ.

Citește mai mult