Skip to main content
Direct Debit

Donează prin direct debit

Atunci când statul nu face față anumitor îndatoriri, societatea civilă îi poate sări în ajutor. Implică-te și tu!

Salvați Copiii a lansat, în 2010, programul de reducere a mortalitatății infantile din România, unul dintre programele cu cel mai puternic impact din istoria organizației. În acest demers, am pornit de la un adevăr extrem de dur: în fiecare an pierdem aproximativ 1.000 de nou-născuți. La fiecare 7 ore, un copil mai mic de un an moare. Țara noastră se menține pe primele locuri în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalității infantile de 5,6 la 1.000 de copii născuți vii în 2020, (date temporare pentru anul 2020, INS, februarie 2022), cauza principală fiind nașterile premature.

O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame și copii și dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante. Până acum, am reușit să dotăm 107 de maternități, secții de nou-născuți și secții de pediatrie cu echipamente medicale moderne în valoare de peste 8.700.000 de euro, contribuind la salvarea a peste 140.000 de copii.

Ce este Direct Debit?

Donațiile prin Debit Direct sunt o formă de donație repetitivă și constantă, prin care donatorul se angajează să plătească lunar o sumă fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea donatorului.

Donațiile prin Direct Debit sunt posibile pentru persoanele fizice și juridice care au un cont curent în lei la una dintre următoarele bănci: BCR, BRD, UniCredit Țiriac Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, Alpha Bank România S.A., B.C. Intesa SanPaolo România S.A., Bank Leumi România S.A., CEC Bank S.A., City Bank Europe PLC, Dublin-Sucursala România, Libra Internet Bank S.A., OTP Bank România S.A., First Bank S.A., Porsche Bank România S.A., Veneto Banca S.C.P.A Italia- sucursala București.

Cum poți dona prin Direct Debit?

Acest tip de donație se realizează prin completarea unui Mandat de Debitare Directă și a unui Contract de Sponsorizare. Procedura este foarte simplă deoarece completarea se face în prezența unui fundraiser stradal reprezentant al Salvați Copiii.          

Susține lunar proiectul organizației Salvați Copiii pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale!         

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung. Din acest motiv, Salvați Copiii vine la tine acolo unde ești tu! Vei găsi echipele noastre în spații publice sau centre comerciale, poate chiar în clădirea unde lucrezi.         

Direct Debit este o metodă simplă de a contribui activ la schimbarea unei realități extrem de dureroase. Pentru noi, această metodă are avantajul major pentru că oferă stabilitate unui program: din multe sume mici primite de la mai mulți donatori constanți putem oferi servicii pe termen lung.         

Atenție: Reprezentanții noștri NU solicită sume cash! Ei pot fi identificați prin legitimație ștampilată și echipamentul ce poartă însemnele organizației noastre.         

» Fă cunoștință cu Fundraiserii Salvați Copiii!         

Mai multe detalii despre acest mecanism puteți afla de la: [email protected] sau la numărul de telefon 0752.110.085.         

 

SUSȚINĂTORI

LINE_MEDIUM.png
  

 

MAI MULTE ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

Aplică

Cauți un job de 4 ore/zi pe care să-l poți împăca cu facultatea și să-ți dezvolți niște activități pentru viitor?
Hai in echipa Direct-Debit a Salvați Copiii!

Citeşte mai mult
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE