Skip to main content
0dd32ff5-64db-437e-bf56-12ac2792324d.jpg.webp

Carnavalul Copiilor 2022

Sâmbătă 17 Decembrie 2022

Evenimentul de tradiție în cadrul Organizației Salvați Copiii, Carnavalul Copiilor, a avut loc într-un cadru feeric, plin de zumzete și voie bună.
 
Desigur că agitația și privirile pe ascuns către "Moșul?" au fost prezente, bodypaintingul a fost tare îndrăgit de către copiii prezenți, personajele din Disney au animat întregul peisaj, cadourile, cornițele de ren, turta dulce, ochii înlăcrimați și emoțiile peste măsură și-au spus cuvântul.
 
Peste 300 de copii, români și ucraineni, au primit, cu brațele deschise, spiritul sărbătorilor, fiind de-a dreptul pătrunși de atmosfera festivă, dar mai ales de prezența lui Moș Crăciun.
 
Desigur, Moș Crăciun nu ar fi putut să își îndeplinească misiunea fără sprijinul puternic al spiridușilor voluntari care au fost prezenți pentru întregirea echipei noastre.
 
Toate cadourile au ajuns în siguranță direct din săniuța Moșului în căsuțele tuturor copiilor.
 
Mulțumim, Kiddo Play Academy Băneasa, pentru spațiul generos și prietenos în care ne-am reunit astăzi și partenerilor noștri în fapte bune, Decathlon România, Avenor College, Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB).
 

Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE