Skip to main content
ceec6074-07b4-4f6f-94c3-6acea2729ceb.JPG.webp

Unde suntem activi

În prezent, Salvați Copiii România derulează activități în 14 județe și în București, atât prin intermediul filialelor, dar și a birourilor locale.

Salvați Copiii România militează pentru implicare socială în viața comunității, astfel încât programele care îi privesc pe copii să aducă beneficii pe termen lung întregii comunități. Acesta este rolul major al filialelor și birourilor locale pe care organizația le are în 14 județe și în București, prin definirea nevoilor comunității, identificarea resurselor  și serviciilor sociale disponibile la nivel local și implicarea tuturor actorilor sociali.

Află mai multe despre proiectele derulate în Argeș, Brașov, București, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Hunedoara, Iași, Mureș, Neamț, Suceava, Timiș și Vaslui.

MAI MULTE ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

Argeș

Filiala Argeș a luat naștere în 1991, de-a lungul timpului fiind desfășurate activități care vin în sprijinul copiilor și prin intermediul cărora se asigură că drepturile copilului sunt respectate și că protecția copilului este prioritară.

Citește mai mult

Brașov

Biroul local din Brașov acționează pentru respectarea drepturilor copilului, prin organizarea campaniilor de sensibilizare a opiniei publice, a campaniilor de informare și prevenire și sprijinirea tuturor copiilor.

Citește mai mult

Caraș-Severin

În Filiala Caraș-Severin sunt în derulare în prezent atât proiecte cu caracter național, cât și proiecte locale, care vin în sprijinul copiilor aflați în situații de risc, dar și a părinților acestora.

Citește mai mult
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE