Evenimente de strângere de fonduri

Dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună. Află mai multe despre evenimentele derulate pentru a strânge fonduri în beneficiul copiilor.
An de an extindem activitatea de strângere de fonduri prin participarea la cele mai importante evenimente sportive sau prin organizarea de evenimente proprii de strângere de fonduri.
 
LINE-MEDIUM.png

“Nimeni nu a devenit niciodată sărac dăruind.”
Anne Frank

LINE-MEDIUM.png

 
În cei 30 de ani de activitate, Salvați Copiii a dezvoltat constant mecanisme de strângere de fonduri, care să aducă publicul larg mai aproape de cauzele sale, mai aproape de a dărui un viitor mai bun copiilor din mediile defavorizate. Unul din cele mai succes mecanisme este organizarea de evenimente de strângere de fonduri prin care oameni din diverse medii sociale sunt alături de noi implicându-se direct într-o cauză în care cred și pe care o susțin. 
 

Bucharest Family & 10 km Run

Bucharest Family & 10 km Run are o nouă provocare pentru tine! Astfel că, sâmbătă, 22 august, de la 9:00, timp de 3 ore, te învităm să ni te alături la un nou maraton! Știm cât de mult contează pentru tine mișcarea și forma fizică bună, mai ales atunci când lor li se adaugă o cauză umanitară, ne-ai arătat asta în edițiile anterioare ale Semimaratonului București.
» Află mai multe despre Bucharest Family & 10 km Run


Festivalul Brazilor de Crăciun

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvați Copiii și are ca centru de interes o licitație specială de brăduți de Crăciun, creați exclusiv pentru această ocazie de designeri cunoscuți din România. Devenit una din atracțiile calendarului social al sezonului, Festivalul sprijină proiectele educaționale. Festivalul Brazilor de Crăciun este unul dintre cele mai mediatizate evenimente de strângere de fonduri în beneficiul copiilor din România, în cadrul căruia companiile pot contribui semnificativ la susținerea programelor noastre educaționale și, de asemenea, pot beneficia  de vizibilitate și notorietate remarcabile.

» Află mai multe despre Festivalul Brazilor de Crăciun
 


Semi-Maratonul București

Semi-Maratonul București este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate atât alergătorilor profesioniști, cât și amatorilor de sport. Poți alerga în echipa Salvați Copiii sau te poți alătura în calitate de sponsor.

» Află mai multe despre participarea la Semi-Maratonul București
 

Mai multe în această secțiune

Bucharest Family & 10 km Run

Bucharest Family & 10 km Run

Salvati Copiii are o nouă provocare pentru tine: Bucharest Family & 10 km Run!

Citește mai mult

Festivalul Brazilor de Crăciun

Festivalul Brazilor de Crăciun

Festivalul Brazilor oferă copiilor aflați în dificultate prilejul de a crede în Moș Crăciun.

Citește mai mult