Skip to main content
42afa69e-2d0b-4991-a246-35a8c7af3b07.jpg.webp

Hai în echipa Salvați Copiii!

COORDONATOR ACTIVITĂȚI ANTIBULLYING ÎN ȘCOLI/GRĂDINIȚE

Joi 22 Februarie 2024

Echipa Salvați Copiii caută coleg/ă în cadrul programelor de prevenirea a bullyingului și îmbunătățirea climatului educațional.

Coordonator Advocacy și Comunicare (București)

Joi 8 Februarie 2024

Veți lucra alături de o echipă de specialiști pentru copiii afectați de conflictul armat din Ucraina care doresc să fie în siguranță în România. Căutam un profesionist energic, entuziast și cu experiență, care să se alăture echipei noastre în calitate de Coordonator Advocacy și Comunicare în București, pentru a crește vizibilitatea proiectelor, precum și calitatea și dinamismul interacțiunilor cu publicul țintă.

MAI MULTE ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

Fii voluntar!

Știai că experiența de voluntariat este motivantă, oferă multiple posibilități de dezvoltare și te ajută să oferi timpului tău un chip, un sens și scop? Dacă te afli aici, înseamnă că ești cu un pas mai aproape de a te alătura unei noi aventuri care să îi sprijine pe copii să crească, să fie curioși și să zâmbească.

Citește mai mult

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Intervenția medicală rapidă poate reduce mortalitatea copiilor cu vârsta până în patru ani. Mecanismul de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit poate face un zid pentru viață.

Citește mai mult

Donează prin direct debit

Atunci când statul nu face față anumitor îndatoriri, societatea civilă îi poate sări în ajutor. Implică-te și tu!
Citește mai mult
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE