• Specialist comunicare online

  Căutam un profesionist energic, entuziast și cu experiență, care să se alăture echipei noastre în calitate de Specialist comunicare online si social media, pentru a crește prezența organizației in media digitala, precum și calitatea și dinamismul interacțiunilor cu publicul țintă. 

  Vei avea ocazia de a lucra într-una dintre cele mai mari organizații neguvernamentale în domeniul promovării drepturilor copilului și de a susține proiecte de anvergură, care produc schimbări pozitive, cu impact în comunitate și în viața copiilor.  

  Citește mai mult
 • Psihologi/ psihoterapeuți

  Echipa Salvați Copiii caută psihologi/ psihoterapeuti în cadrul programului de asistență psiho-emoțională pentru copiii ucraineni refugiați și părinții acestora pentru asigurarea serviciilor în centrele din:

  • Suceava,
  • Galați,
  • Baia Mare,
  • București.

  Vei lucra alături de o echipă de specialiști juriști, asistenți sociali, experți în dezvoltarea de programe de acompaniere a migranților.
   

  Citește mai mult
 • Coordonator intervenții umanitare

  Organizația Salvați Copiii angajează Coordonator intervenții umanitare
  Norma de lucru: 8 ore/zi
  Locație: București, Intrarea Ștefan Furtună nr. 3
   

  Citește mai mult
 • Responsabil financiar

  Căutăm un profesionist energic, entuziast și cu experiență, care să se alăture echipei noastre din București, în calitate de Responsabil financiar, în cadrul programului de asistență pentru copiii refugiați din Ucraina și familiile acestora.  

   

  Citește mai mult
 • Experți safeguarding (prevenire hărțuire, abuz sau exploatare)

  Echipa Salvați Copiii caută Experți safeguarding (prevenire hărțuire, abuz sau exploatare)
  în cadrul programului de asistență psiho-emoțională pentru copiii ucraineni afectați de conflictul din Ucraina și părinții acestora pentru asigurarea serviciilor în centrele din:
  Galați,
  Baia Mare.
   

  Citește mai mult

Mai multe în această secțiune

Fii voluntar!

Fii voluntar!

Știai că experiența de voluntariat este motivantă, oferă multiple posibilități de dezvoltare și te ajută să oferi timpului tău un chip, un sens și scop? Dacă te afli aici, înseamnă că ești cu un pas mai aproape de a te alătura unei noi aventuri care să îi sprijine pe copii să crească, să fie curioși și să zâmbească.

Citește mai mult

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Intervenția medicală rapidă poate reduce mortalitatea copiilor cu vârsta până în patru ani. Mecanismul de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit poate face un zid pentru viață.

Citește mai mult