Skip to main content
3ced0715-f587-4443-8e2c-2d293459ec33.JPG.webp

Companii

Fii partenerul nostru! Află cum se poate implica o companie pentru a susține programele Salvați Copiii.

Cultivăm colaborări inovatoare și parteneriate strategice cu companii de top care împărtășesc viziunea noastră de a învesti în copilăria celor mici, în viitorul pentru noi toți. Împreună cu partenerii noștri, dezvoltăm programe complexe ce sunt menite să protejeze și să promoveze drepturile copiilor precum și să intervină în situațiile  cu care ei,  familiile și comunitățile acestora se confruntă, creând în același timp valoare pentru afacerile și brandurile partenerilor, precum și pentru angajații lor.

Investiția într-un astfel de proiect implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, oferire de expertiză, implicarea angajaților, acces la canalele de distribuție, locațiile sau echipamentele companiei etc. 
Asocierea companiei cu o organizație de prestigiu internațional cum este Salvați Copiii aduce un plus de notorietate, contribuind la recunoaștere publică și o bună reputație.

Organizația Salvați Copiii este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale - Decizia ANAF nr. 294404 din 3.04.2019.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la: [email protected] 

 

MODALITĂȚI DE IMPLICARE

LINE-MEDIUM.png

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate în beneficiul copiilor, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

Află mai multe despre posibilitatea de sponsorizare prin directionarea a 20% din impozitul pe profit.

LINE-MEDIUM.png


FINANȚEAZĂ UN PROIECT

Organizația noastră derulează servicii diverse de asistență în sprijinul copiilor, familiilor acestora cât și a comunității din care fac parte. Dacă fondurile alocate acțiunilor sociale nu sunt suficiente pentru a susține un proiect de amploare, ajutorul companiei poate fi semnificativ prin finanțarea unui segment al acestuia.
 
Acoperirea cheltuielilor necesare pentru masa zilnică a copiilor dintr-un centru educațional, susținerea unui număr de copii prin rechizite și produse igienico-sanitare sau asigurarea îmbrăcăminții acestora pe parcursul unui semestru sau a unui an școlar sunt doar câteva exemple de acțiuni concrete în care vă puteți implica, alăturându-vă astfel eforturilor Salvați Copiii.

Dacă vreți să finanțati un proiect Salvați Copiii, ne puteți contacta la: [email protected] 


 LINE-MEDIUM.png

PROMOVEAZĂ 3,5%  ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR

Campania 3,5% din impozitul pe venit este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil care în anul precedent a înregistrat venituri impozabile, desfășurându-se în perioada ianuarie-mai a fiecărui an.
Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a 3,5% din impozitul pe venit către Salvați Copiii.

Salvați Copiii a dotat până acum 100 de maternități și secții de nou-născuți, cu 830 de echipamente medicale. Mare parte din cei peste 6 milioane de euro investiți provin din formularele 3,5% și au contribuit până acum la salvarea a peste 90.000 de copii prematuri.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: [email protected] 
 

LINE-MEDIUM.png

ORGANIZEAZĂ O CAMPANIE SAU UN EVENIMENT

Există nenumărate căi prin care puteți fii alături de organizația noastră. Fie că este vorba de o provocare sportivă, o petrecere pentru angajați, o zi de naștere sau orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carității și al responsabilității sociale, este la fel de important pentru cauza noastră. Împreună cu echipa Salvați Copiii puteți organiza diverse evenimente de strângere de fonduri care să fie în beneficiul copiilor și care pot aduce un plus de valoare atât pentru companie cât și pentru angajații companiei.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la [email protected]     

LINE-MEDIUM.png

CAMPANIE CRM (CAUSE RELATED MARKETING) 

Puteți dona o parte din încasările pe care le realizați într-o anumită perioadă sau pentru un produs anume al companiei în favoarea unei cauze promovate de Salvați Copiii (cause related marketing). Spre exemplu, comercializarea unui produs inscripționat cu un mesaj de solidaritate în beneficiul copiilor asistați de Salvați Copiii generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei sociale a copiilor, dar în același timp impulsionează vânzările, face diferențierea față de concurență și creează o legătură profundă și memorabilă între brand-ul dumneavoastră și consumatori.

Dacă doriți să inițiați o campanie CRM, ne puteți contacta la: [email protected]

LINE-MEDIUM.png


SUSȚINE UNUL DIN EVENIMENTELE NOASTRE

O altă modalitate adresată companiilor din România de a se implica în programele Salvați Copiii este aceea de a fi sponsor în evenimentele organizate de noi.

Festivalul Brazilor de Crăciun - unul dintre cele mai mediatizate evenimente de strângere de fonduri în beneficiul copiilor din România, în cadrul căruia companiile pot contribui semnificativ la susținerea programelor noastre și, de asemenea, pot beneficia  de vizibilitate și notorietate remarcabile.  

Semi-Maratonul București – unul dintre cele mai mari evenimente dedicate atât alergătorilor profesioniști cât și amatorilor de sport. Puteți fii alături de Organizația noastră optând pentru unul din pachetele de sponsorizare puse la dispoziție de către echipa noastră și beneficiind astfel de toate oportunitățile de comunicare, cât și de alăturarea cu o organizație de prestigiu internațional cum este Salvați Copiii. De asemenea, participarea companiei la acest eveniment prin echipa formată din angajați poate crea o relație mai bună de colegialitate, spirit de echipă cât și implicarea socială prin networkingul personal.

Dacă vreți să susțineti unul din evenimentele noastre, ne puteţi scrie la: [email protected] 

MAI MULTE ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

Direcționează 20% din impozitul pe profit

Mâini salvatoare: 20% din impozitul pe profit, 100% viață pentru copiii care au nevoie de tratament medical.

Citește mai mult
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE