Skip to main content
031b866f-155a-4110-9377-6b1002c19fe5.jpg.webp

Concurs drepturile copilului

Vineri 12 Aprilie 2019

Ești elev/ă și ai o pasiune pentru artele vizuale? Convinge-ți colegii și un profesor să facă echipă cu tine și înscrieți-vă la concursul Drepturile Copilului! Ești profesor și ai în școală elevi talentați? Propune-le să participe la provocarea noastră!

Echipa Salvați Copiii invită elevii să creeze un afiș sau un clip video prin care să promoveze drepturile copilului, așa cum consideră ei că ar trebui cunoscute de alți copii sau de adulții din viața lor.

Participanții pot fi elevi ai oricărei școli din România, chiar și din clase diferite. Fiecare echipă va avea un cadru didactic cu rolul de a ghida și sprijini activitatea copiilor fără a se implica direct în conceperea materialelor – va încuraja comunicarea, ideile creative, colaborarea, relaționarea armonioasă și implicarea activă a tuturor elevilor din echipă la îndeplinirea obiectivului. Se pot înscrie în concurs mai multe echipe din aceeași școală, cu condiția ca fiecare echipă să aibă un alt coordonator.

Vă invităm să citiți regulamentul concursului. Înscrierea în concurs a materialelor se face până la data de 31 mai, iar în luna iunie vom anunța câștigătorii fiecărei categorii și vom organiza evenimentul de premiere. Așteptăm cu drag înscrierile voastre!


Ai citit regulamentul și ai întrebări care nu își găsesc răspunsul acolo? Trimite-ne un email la [email protected], iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

» Rezultatele Concursului Național Drepturile Copilului 2019
 

Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE