Skip to main content
0b7cae68-aaf6-4299-bd9b-7dd6aeca87de.JPG.webp

Te costă 0 lei să ajuți un copil!

Marți 18 Septembrie 2018
Fiecare copil are dreptul fundamental la viață, educație, sănătate, protecție și timp liber. Într-o societate în care drepturile copilului reprezintă un subiect neglijat, care nu manifestă suficient interes și importanță, Salvați Copiii desfășoară, încă din anul 1990, programul „Și noi avem drepturi”.

De ce? Pentru că este în zadar să ai drepturi, dacă nu ești informat cu privire la ele și nu le poți, astfel, valorifica. Ne dorim ca toți copiii să-și cunoască drepturile, adulții sa fie informați, la rândul lor, să respecte și să înțeleagă importanța drepturilor copilului, și, de asemenea, ne dorim o stimulare a participării copiilor în programe și acțiuni sociale.

Profi se alătură luptei noastre pentru protecția drepturilor copilului și, prin Campania „Te costă 0 lei să ajuți un copil”, oferă clienților posibilitatea de a direcționa prin votul către unul dintre ONG-urile înscrise în campanie, un procent din suma totală de 1.500.000 de lei.

Mecanismul campaniei presupune votarea, de către clienții magazinelor Profi, a unuia dintre cele 7 proiecte participante. Votarea se va face la infochioșcurile amplasate în magazinele Profi, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal primit în urma cumpărăturii realizate în perioada campaniei (10 septembrie – 14 octombrie).
 
Programul „Și noi avem drepturi” are drept obiective:
  • Educarea copiilor pentru conștientizarea propriilor drepturi și responsabilități;
  • Diseminarea principiilor Convenției ONU cu privire la drepturile copilului;
  • Creșterea gradului de respectare a drepturilor copilului;
  • Implicarea copiilor și a tinerilor în activități de educație nonformală, prin derularea de sesiuni interactive de informare privind drepturile copilului.
 
Mai multe informații despre proiectul nostru regăsești aici.
Copiii au nevoie de ajutorul tău pentru a trăi, învăța și a fi protejați. Fii Super-erou pentru drepturile copiilor!
 
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE