Skip to main content
9487dc49-e6b0-466f-808f-80dc43501fc3.jpg.webp

Evenimente sportive

Munca noastră nu ar fi posibilă fără susținătorii noștri minunați, care strâng fonduri pentru programele noastre. Vino în echipa Salvați Copiii și poate fi cea mai distractivă și provocatoare experiență a ta!

În fiecare an, participăm la Semimaratonul București și la Maratonul București, cele mai mari evenimente sportive din capitală, fiecare cu peste 16.000 de alergători înscriși.
 
În 2016, la Semimaratonul București, echipa Salvați Copiii a fost formată din peste 200 de alergători care au reușit să strângă 10.000 euro, fonduri folosite pentru dotarea Maternității Giulești din București cu un incubator de transport, echipament vital pentru supraviețuirea bebelușilor născuți prematur.

În 2017, suma strânsă de alergătorii Salvați Copiii, voluntari și companii, aproape s-a dublat și un venitlator de suport respirator în valoare de 17.000 euro a fost donat Maternității Bucur din capitală.

La ediția din 2018 a Semimaratonului București s-au înscris în echipa Salvați Copiii peste 120 de alergători, care au contribuit la strângerea fondurilor necesare achiziției unui incubator pentru Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

În 2019, 520 de alergători au făcut parte din echipa Salvați Copiii la Semimaratonul București și au reușit astfel să strângă o sumă record de 35.000 de euro, folosită pentru achiziționarea unui ventilator neonatal de ultimă generație pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență din București. 

 

Vrei să alergi în echipa Salvați Copiii?

Dacă vrei să faci parte din echipa Salvați Copiii la următorul eveniment sportiv, trimite-ne un mesaj la adresa [email protected]. Noi te vom înscrie gratuit și îți vom dărui tricoul de alergare.

Dacă reprezinți o companie și vrei să fii sponsorul nostru la următorul eveniment sportiv, dă-ne un semn la [email protected]. Noi te vom ajuta să alegi un pachet de sponsorizare și să le comunici colegilor tăi despre participarea la eveniment.

07250de4-f3c9-43a0-b04d-5ca5d7c0e10a

MAI MULTE ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

Semimaratonul București 2023

Anul acesta suntem eroii copiilor.  Alătură-te echipei de alergători Salvați Copiii și salvează-le sănătatea.
Împreună, #AlergămPentruCopii!

Citește mai mult

Semimaraton București 2024

Anul acesta facem o mare, mare echipă! Implicarea și energia ta vor ajuta la renovarea și dotarea Maternitatea Polizu din cadrul Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu, investiție în valoare de peste 100.000 euro.

Citește mai multe
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE