Skip to main content

Copiii din Israel și Gaza au nevoie de sprijinul nostru

Atacuri deosebit de violente au avut loc în Israel, în urma cărora copii au fost uciși, răniți sau răpiți. 

 
   * Această fotografie a fost făcută după atacurile aeriene din timpul escaladării din mai 2021.  

Fotografie oferită de United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA). 

Puteți dona direct în contul Salvați Copiii România:

RO15 RNCB 0071 0114 3479 0005 (lei), cu mențiunea: Copiii din Israel și Gaza au nevoie de sprijinul nostru 
  
În urma unei escaladări extreme a violenței în Israel și Gaza, echipele noastre se pregătesc să protejeze copiii. Ei sunt cei mai vulnerabili în fața războaielor și cad victime violențelor.  Aceste situații au repercusiuni grave asupra sănătății lor mintale, pe termen lung. 

Save the Children face tot ce este posibil pentru a-i menține în siguranță și pentru a-i ajuta să se recupereze. Ne mobilizăm cu toții, astfel încât echipele noastre din regiune să aibă resursele necesare pentru a răspunde nevoilor cele mai urgente ale copiilor. 

Situația umanitară existentă pentru familiile din teritoriile palestiniene este deja gravă.  Aproximativ 2,45 milioane de oameni au nevoie de asistență umanitară, iar 1,2 milioane dintre ei sunt copii. Știm din experiențele anterioare că cei mai afectați vor fi copiii. De îndată ce vor exista condiții de siguranță să intervenim, echipele Save the Children sunt pregătite să acorde asistență umanitară. 

Fondurile strânse ne permit să intervenim acolo unde este cea mai mare nevoie. Ne vor ajuta să ajungem rapid la copii cu lucrurile esențiale de care au nevoie pentru a supraviețui. În vremuri de criză, suntem întotdeauna printre primele organizații care furnizează sprijin pentru salvarea vieților copiilor și familiilor lor. 
 

Donația Ta

Detalii
Te rugăm să incluzi prefixul dacă este necesar
Preferințe privind comunicarea
Informații Despre Plată

Donate with PayPal

Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE