Aplică

Cum ar fi dacă ai putea să câștigi bani extra în timpul facultății? Te surpinde? Alătură-te echipei Direct Debit a Salvați Copiii România. Aplică acum!
Căutăm oameni energici și entuziaști care să se alăture echipei de Direct Debit a Salvați Copiii România. Ne dorim colegi dinamici și hotărâți, cu abilități bune de comunicare, prietenoși, orientați către rezultate, responsabili și sociabili, care nu se dau bătuți la primul refuz.
 

Profilul candidatului ideal

• Să fii curajos și dornic de a învăța lucruri noi (noi vom avea grijă să îți arătăm totul la un training de grup);
 
• Să fii responsabil și disponibil de Luni-Vineri câte 4h/zi sau 6h/zi (intervalul orar este flexibil și pentru că știm că ești elev/student poți lucra și în weekend);
 
• Să nu ai nicio problemă în a aborda cât mai mulți oameni pe stradă, mall-uri, supermarket-uri, în companii sau în zonele cel mai intens circulate din oraș;
 
• Să îți dorești un job pe termen lung;
 
• Să fii caracterizat de perseverență, loialitate, angajament, seriozitate.
 
Ne vei ajuta să strângem fonduri pentru cei mai mici dintre copii, pentru copiii născuți prematur.

Salvați Copiii România a inițiat în 2010 proiectul “Fiecare Copil Contează”, parte a campaniei mondiale Every One, care urmărește reducerea mortalității infantile și a copiilor până la 5 ani. Prin acest proiect ne propunem să reducem numărul deceselor ce survin din cauze ce pot fi prevenite prin dotarea adecvată a maternităților și educarea mamelor în vederea îngrijirii corespunzătoare a copiilor.

Aplică acum!

Dacă îți dorești și tu să faci parte din echipa de Direct Debit, completează formularul!
 
 
 

Ai de câștigat:

bullet.pngPropria ta echipă cool bullet.png Banii tăi de buzunar bullet.png Pregătirea ta pentru viață bullet.png Experiența ta profesională bullet.png Salariu progresiv bullet.png Bonusuri de performanță bullet.png Skill-ul tău de leadership bullet.png Scopul tău unic îndeplinit bullet.png Tribul tău din care faci parte bullet.png Level-up-ul tău personal bullet.png Program flexibil (4h/zi) bullet.png Posibilitatea de a evolua. 
 

Mai multe în această secțiune