Skip to main content
5f49377d-b212-4543-b241-3e2aa1f308c3.JPG.webp

Carnavalul Copiilor

Miercuri 12 Decembrie 2018
Copiii vulnerabili sunt adesea neputincioși în fața sărăciei și a realității care nu îl aduce pe Moș Crăciun la ei, cu vestita lui tolbă. Pentru acești copii, în fiecare an, echipa Salvați Copiii împreună cu spiridușii voluntari și parteneri se întrec în hărnicie și pregătesc o petrecere plină de culoare și voie bună – Carnavalul Copiilor.

Balonul Copiilor a fost gazda petrecerii colorate din 11 decembrie, unde copiii s-au bucurat din plin de jocuri, tobogane și trambuline. Atelierele de pictură și facepainting, precum și concursurile de talente și costume au fost conduse de prietenii noștri de la Blu Party, care au scos la iveală creativitatea și pasiunile copiilor. Voluntarii Salvați Copiii au fost eroii zilei – ne-au ajutat să cărăm sacul plin de daruri al Moșului, să amenajăm spațiul de joacă, au avut grijă de cei mici și i-au susținut în toate activitățile din timpul Carnavalului.

Ne bucurăm că le-am oferit copiilor o zi specială! Mii de mulțumiri celor mai simpatici spiriduși ai Moșului, prietenii noștri de la BluParty, Balonul Copiilor - Herastrau, Redis Nutritie, Magazinele Next Romania și SLooP.

După încheierea Carnavalului, copiii au plecat spre casă îngreunați de bunătățile din pungile pregătite de spiridușii Moșului și încercați de un gând curios – oare va veni Moșul şi la anul?
 
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE