Skip to main content
Concurs Drepturile Copiilor

Concursul Național Drepturile Copilului

Vineri 16 Februarie 2024

Rezultatele concursului au fost publicate aici.

Ești elev/ă, te preocupă importanța drepturilor și responsabilităților tale reglementate la nivelul Statutului Elevului și vrei să le promovezi în rândul altor elevi? Îți place să identifici idei inovatoare, iar răspunsul tău pentru provocări este ”DA!”?

Ești cadru didactic, elevii tăi au dorința de a-și face auzită vocea și își doresc să ofere sprijin și altor copii pentru a cunoaște reglementările în vigorare?

Îți propunem această provocare, așa că alătură-te inițiativei noastre!

Organizația Salvați Copiii te invită să apelezi la creativitatea ta și să ne ajuți să construim o campanie în mediul online și offline despre promovarea Statutului Elevului și semnificația pe care acesta o are în conduita elevilor din România.

Participanții pot fi elevi ai oricărei școli din România și pot participa în echipe de maximum 3 elevi, chiar și din clase diferite (însă din aceeași unitate de învățământ), respectând regulamentul concursului. Elevii pot avea un cadru didactic coordonator, cu rolul de a ghida și sprijini activitatea copiilor, fără a se implica direct în conceperea materialelor pentru campanie. Acesta va încuraja comunicarea, ideile creative, colaborarea, relaționarea armonioasă și implicarea activă a tuturor elevilor din echipă la îndeplinirea obiectivului. Se pot înscrie în concurs mai multe echipe din aceeași școală, putând avea același coordonator.

Vă invităm să citiți regulamentul concursului. Înscrierea în concurs a materialelor se face până la data de 22 martie, iar pe data de 22 aprilie vom anunța câștigătorii fiecărei categorii. Premierea echipelor câștigătoare va avea loc în luna aprilie în cadrul unei ceremonii organizate în București.

Sunteți pregătiți să acceptați această provocare? Așteptăm înscrierile voastre!

Ai citit regulamentul și ai întrebări care nu își găsesc răspunsul acolo? Trimite-ne un email la [email protected] , iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.
 

Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE