Skip to main content
b01802c3-93bb-4437-94d7-4af00a168c90.png.webp

Hai să fii spiriduș de nădejde!

Marți 3 Decembrie 2019
Campania “Hai să fii spiriduș de nădejde” provoacă oamenii să se transforme în ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun și să dăruiască un cadou copiilor din centrele educaționale Salvați Copiii din 15 orașe ale țării. 

Campania se va desfășura în cele 23 de Centre Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor și Coresi Shopping Resort, toate gestionate de Ceetrus în Romania și va avea loc  în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică: 5 – 8 decembrie, respectiv 12 – 15 decembrie.

Toți cei care vor să ia parte la această inițiativă magică și să fie ei înșiși spiridușii lui Moș Crăciun sunt așteptați în centrele comerciale spre a oferi 3 daruri

•    un produs de îngrijire personală
•    carte pentru copii
•    ceva dulce. 

Cele 3 daruri trebuie să fie noi sau într-o stare foarte bună.
Darurile astfel colectate vor fi sortate de voluntarii Salvați Copiii și vor trimise direct la cei la care Moș Crăciun vine mai rar, cu mai puține jucării și dulciuri. 

Toți clienții care se implică în campanie vor avea parte de apreciere din partea organizatorilor, iar cei mai mici dintre clienți vor avea parte de o surpriză care să marcheze momentul în care au devenit spiriduși ai Moșului.

Mai multe informații despre campanie puteți afla la: www.spiridusidenadejde.ro.  
 
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE