Skip to main content
46712264-1170-47af-872c-39226ba705c1.jpg.webp

Pepco oferă sprijin educațional copiilor

Joi 27 Februarie 2020
Pentru familiile din comunități defavorizate, al căror buget este direcționat spre acoperirea costurilor zilnice, implicarea copiilor în activități de timp liber este aproape imposibil de realizat. 

Educația presupune, pe lângă pregătirea formală, din timpul orelor de curs, multe alte informații care pot fi dobândite în cadrul activităților extrașcolare. Când participă la activități nonformale, copiii sunt mai relaxați și își exprimă curiozitatea și setea de cunoaștere deschis, fără inhibițiile din sala de clasă.

Educația nonformală și, în special activitățile de timp liber sunt esențiale în dezvoltarea unui copil. Astfel, excursiile sunt o sursă extraordinară de cunoaștere, copiii pot lua contact direct cu informații despre geografie, artă, istorie și nu numai, orice implicare în astfel de activități satisfăcându-le curiozitatea naturală. Totodată, participarea copiilor la activități de petrecere a timpului liber le crește acestora încrederea în sine și îi ajută să capete abilități de viață independente.

Cu sprijinul PEPCO România 125 de copii din programele Școală după Școală de la Lupeni și Petrila, judetul  Hunedoara, vor beneficia în anul 2020 de sprijin educațional, dar și de activități activități de timp liber.  Copiii vor fi implicați în alegerea unor activități care să îi ajute să se dezvolte și să viziteze locuri unde, fără acest sprijin nu ar fi putut merge.

Mulțumim, PEPCO România! 
 
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE