Skip to main content
e9eff610-64dd-4faa-a7ad-3ea3c82b9327

Pepco susține educația

Joi 30 Ianuarie 2020

Întorși la școală după vacanța sărbătorilor de iarnă, peste 500 de copii afectați de migrația economică a părinților și copii proveniți din medii defavorizate se reîntâlnesc și povestesc despre vacanță, se joacă, și fac activități educaționale remediale. 

Copii și specialiști din 7 județe ale țării - psihologi, asistenți sociali, cadre didactice, toți se pregătesc cu entuziasm de activități recreative de weekend și planifică excursii, tabere și multe ieșiri distractive ce vor avea loc în acest an.

Vacanța a fost frumoasă, dar reîntregirea grupului Salvați Copiii se arătă minunată alături de prietenii PepcoRomânia. Cu sprijinul lor, putem continua și în 2020 programele noastre educationale si recreative pentru copii din judetele Hunedoara, Arges, Vaslui, Iasi, Suceava, Mures (Sighișoara) și Caraș-Severin.

Lipsa părinților, precum și lipsa posibilităților de a merge la școală, sunt încercări grele pentru micuți, care presupun mult consum emoțional din partea acestora. Multe momente de tristețe și deziluzie sunt înlăturate prin participarea acestora la programele Salvați Copiii. Prin energia tuturor și cu ajutorul Pepco încercam să venim în întâmpinarea nevoilor acestor copii.

Mulțumim PEPCO România că ne susțineti inițiativa și prin sprijinul vostru faceți ca lucrurile bune să se întâmple!
 

Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE