Skip to main content
83c3a59f-db51-4b1b-9086-349f065e4ce7.JPG.webp

Spitalul din Medgidia a fost dotat cu echipamente moderne

Joi 15 Noiembrie 2018

De 7 ani, Salvați Copiii și-a asumat programul complex de dotare a maternităților din România, astfel încât, până la finalul anului 2018, 88 de maternități vor fi beneficiat de sprijinul nostru, contribuind la salvarea a peste 42.000 de nou-născuți prin echipamentele donate.

Spitalului Municipal Medgidia este unul dintre spitalele care au fost dotate cu echipamente medicale moderne, menite să salveze vietile nou-născuților prematur și să ajute medicii în lupta continuă pe care o duc împotriva mortalității infantile.

Pe 14 noiembrie 2018, Spitalul din Medgidia a primit două lămpi de fototerapie, un pulsoximetru, o masă de reanimare, un aparat de vizualizare a venelor pentru nou-născuți, un infuzomat, un perfuzomat și un monitor, echipamente medicale în valoare totală de 27.500 Euro.

Fondurile necesare achiziției echipamentelor au fost strânse în cadrul evenimentului Donate Your Brunch, organizat de Salvați Copiii alături de DP World Constanța. Suma totală strânsă la eveniment a fost de 35.608 de Euro, din care 27.500 de Euro au fost distribuiți către achiziționarea de echipamente pentru secția de neonatologie a Spitalului Municipal din Medgidia, urmând ca 8.108 Euro să fie direcționați către intervențiile de reducere a mortalității infantile în comunitățile defavorizate, derulate prin proiectul Fiecare Copil Contează.
 
“Lumea noastră se află într-o continuă schimbare. Noi, cei din DP World Constanța, știm că, dacă avem grijă de lucrurile importante, precum oamenii noștri, siguranța, mediul înconjurător și societatea în care trăim, vom avea grijă și de viitorul afacerii noastre.” A subliniat Cosmin Cârstea, Administrator DP World Constanța.

Sponsori care s-au alăturat evenimentului caritabil și au donat: Transguard Security, Silva Sistems, Mira Technologies, Premium Lubricants, Eastern Shipping, Maria Shipping Agency, Fundația Vodafone România, Sindicat Operare Containere Port Constanța, Extra Rental, SCA ,,Magda Volonciu şi Asociaţii", Global Defense Logistics, Romar Shipping, Cybernet România, Avia Motors, Dutchmed, Private Protguard, Centrul Medical Regina Maria, DB Schenker, Steder Group Logistics, Medtainer Ro.

Mulțumiri Speciale: Restaurantul Golful Pescarilor Agigeea, Miss Baker Constanța, Obsidian, Sorla Distribution.
 

Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE