Carnavalul Copiilor 2019

marți 17 decembrie 2019
Ieri a fost o zi plină la Salvați Copiii! Ne-am adunat toate forțele pentru ca peste 150 de copii plini de energie să aibă parte de o petrecere de neuitat!

Ore întregi de joacă, dans și voie bună au fost trăite ieri de copiii din centrele noastre educaționale, care așteptau cu nerăbdare această zi veselă și colorată, la finalul căreia să apară mult-iubitul Moș Crăciun.

Cei mici s-au bucurat în acest an de sprijinul a zeci de voluntari minunați care au mobilizat alți spiriduși prieteni și au umplut săculeții Moșului cu jucării și bunătăți, au împachetat cadourile și au fost alături de copii pe tot parcursul Carnavalului. 

Alături de noi au fost mulți oameni generoși și dornici să ofere copiilor o experiență minunată. Zeci de părinți, copii și cadre didactice de la Grădinița Colț de Rai s-au mobilizat în mod impresionant pentru organizarea unei acțiuni caritabile și au strâns o sumă importantă de bani pentru copii. Transportul copiilor a fost asigurat cu sprijinul Nitech, iar echipa animatorilor BluParty a asigurat, ca în fiecare an, jocurile și distracția copiilor, precum și momente magice cu poezii și cântece pentru Moș Crăciun. Energia ne-a fost alimentată cu batoane hrănitoare de la Redis Nutritie, iar întreaga poveste a fost găzduită de Balonul Copiilor - Herastrau

Mii de mulțumiri pentru că ați contribuit la bucuria copiilor!