Skip to main content
Fii următorul erou!

Fii următorul erou!

Salvează viața copiilor născuți prematur! Strânge 50 de formulare de redirecționare 3,5% impozit pe venit de la colegi și apropiați!

Ei sunt primii eroi care au strâns peste 50 de formulare de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit

Alina Barbu

“Sunt alături de copii de peste 18 ani în cadrul Organizației Salvați Copiii, timp în care am încercat să alin suferințe, am șters lacrimi, am văzut zâmbete, am susținut talente, am avut emoții cu fiecare suflet în parte. Am trăit fiecare zi alături de ei, de copii frumoși cu dorințe și visuri mari, care uneori nu erau auziți, cărora alteori le era teama să vorbească. Am învățat viața din poveștile! Formularul 3,5% este un ajutor concret și important pentru un copil care vrea să trăiască. Împreună putem face bine!"


LINE-MEDIUM.png   
 

Cristina Chiriac

“Sunt medic neonatolog și pediatru și una dintre cele mai mari bucurii ale activității mele este atunci când ajung sa pun în bratele părinților un copil greu încercat în terapia intensivă. Evoluția fiecăruia în parte este atât de diferită și noi ca medici, cu simțul nostru clinic, ajutați și de echipamentele complexe și atât de necesare în terapia intensivă neonatala, ajungem sa ajutăm fiecare copil sa lupte pentru viață.“


LINE-MEDIUM.png   
 

Cristina Bolboacă

“Fiecare dintre noi poate deveni eroul din poveștile pline de culoare și speranță din cărțile pentru copii. Eroul din poveste este cel care le dă putere și aripi micilor noștri Eroi care luptă pentru viață. Copii care au nevoie de ajutor încă de la naștere și care depind de noi să supraviețuiască și să aibă un start sănătos în viață. Fii și tu eroul din poveste! Mai mulți eroi mai multe șanse la bine pentru copii!”


LINE-MEDIUM.png   
 

Anca Stamin

“Sunt alături de Salvați Copiii de peste 20 de ani. În tot acest timp, am contribuit activ și am ascultat vocea copiilor, a părinților, a cadrelor didactice și a autorităților. Am simțit suferința, dar și bucuria și fericirea copiilor și a părinților, uneori după momente de grea încercare. Formularul 3,5 % este acea modalitate prin care putem aduce bucurie, este șansa la viață a unui copil născut prematur. An de an completez formularul și am găsit în jurul meu salvatori, oameni care susțin viața, completând la rândul lor acest formular. Fii și tu salvator!”


LINE-MEDIUM.png   
 

Iuliana Pasalan

“Sunt asistent medical de neonatologie de 35 de ani. Zi de zi asist la începutul vieții, iar energia pe care o dăruiesc nou-născutii este imensă. Toți, indiferent de greutate, merită să aiba șansa de a avea o viață normală. De aceea este nevoie de ajutorul nostru prin completarea formularului 3,5%! În acest fel putem ajuta la dotarea secțiilor de neonatologie cu aparatură performantă pentru ca nou-născuți precum Irina (640g la naștere), Iris (1550g), Eva (800g) și multi alții să ne poată zâmbi și spune MULȚUMESC!"


LINE-MEDIUM.png   
 

Ștefania Mircea

“În primul rând, sunt mamă și știu cât este de greu să îți vezi micuțul suferind. Copiii născuți prematur sunt Luptători și Eroi! Se luptă să trăiască cu fiecare bătaie a inimii și fiecare respirație, sprijiniți de cadrele medicale și părinții care se roagă la o minune. Ce poate fi mai frumos decât să te implici, să oferi din timpul tău și să oferi o minune prin completarea formularului 3,5%? Nu poți rămâne indiferent!”


LINE-MEDIUM.png   
 

Andrei Gheorghică

"Motivația mea de a mă implica în campania de redirecționare a 3,5% a reprezentat dorința de schimbare și de a face comunitatea să înțeleagă faptul că pot face lucruri minunate și că pot ajuta fără un efort financiar real, cu un timp minim alocat. Le transmit tuturor exact ce le spun copiilor după activități: fiecare dintre noi este minunat.”


LINE-MEDIUM.png   
 

Elena Măcinic

“Mereu mi-am dorit să am un impact pozitiv în comunitate, iar cu pasiunea mea pentru vânzări și determinarea de a face diferența, m-am implicat în strângerea formularelor de redirecționare a impozitului de venit pentru a oferi copiilor vulnerabili șanse echitabile și un viitor mai promițător. Alătură-te și tu misiunii noastre pentru a aduce un zâmbet pe fețele celor mici!"


LINE-MEDIUM.png   
 

Mihai Roshanbin

“Îmi doresc să pot fi un agent al schimbării, contribuind la susținerea cauzelor care îmi sunt aproape de suflet și care cred că pot face o diferență reală. Mai mult decât atât, implicarea mea în aceste activități mă motivează și pe mine personal, oferindu-mi satisfacție și îmbogățindu-mi experiența de viață prin interacțiunea cu oameni noi și prin contribuția la un scop mai mare decât mine însumi."


LINE-MEDIUM.png   
 

Diana Ionescu

“Voluntariatul mă temperează, mă face să accept refuzuri, mă încarcă de energii pozitive, iar mai presus de toate mă dezvoltă pe plan emoțional. Colectarea formularelor 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit este pentru mine o provocatoare, o metodă de recreere, de “push the boundaries”, iar acest lucru mă motivează în a deveni cea mai bună variantă a mea și bineînțeles de a fi alături de copiii născuți prematur."


LINE-MEDIUM.png   
 

Loredana Turiceanu

“În activitatea mea, îmi amintesc cu emoție de fiecare copil pe care l-am văzut zâmbind din nou, de fiecare familie care a primit sprijinul de care avea nevoie în momentele dificile. Această călătorie mă umple de bucurie și recunoștință, dar și de determinare de a face mai mult și mai bine. Sunt profund recunoscătoare fiecărei persoane care se alătură acestei călătorii alături de mine și de echipa Salvati Copiii, pentru că știu că împreună putem schimba lumea."


LINE-MEDIUM.png   
 

George Roman

“Cu timpul am înțeles cât de fragilă poate fi viața, mai ales în primele ei momente. Vulnerabilitatea unui nou-născut, în special a unui prematur, este o realitate care ne cheamă la acțiune. De ce? Pentru că acești copii depind în totalitate de noi pentru a supraviețui. Anul trecut, personal, am reușit să mobilizez zeci de prieteni, rude sau simpli cunoscuți să se alăture acestei campanii, fiecare formular reprezentând un angajament personal de a contribui la salvarea vieților nou-născuților vulnerabili din țara noastră. Imaginează-ți: minutul pe care îl dedici acestui formular se transformă în viață, în milioane de alte minute, respirații și zâmbete ale copiilor care primesc la timp ajutorul tău."


LINE-MEDIUM.png   
 

Sofia Scăeșteanu

“Pentru mine este o provocare să interacționez cu oameni din diferite medii și să îi conving să susțină cauzele în care eu cred. Faptul că trebuie să încurajăm pe alții să se implice pentru o schimbare pozitivă în societate mă motivează în mod constant să depășesc obstacolele și să continui să mă implic cu pasiune și determinare. Vă invit să vă alăturați acestei misiuni nobile, cu deschidere și dăruire. Fiecare contribuție contează!"


LINE-MEDIUM.png   
 

Andra Negoescu

“Sunt voluntar la Salvați Copiii de aproape un an. Prima mea activitate a fost colectarea formularelor din campania 3,5%. În ciuda dificultăților, a fost una dintre cele mai frumoase experiențe în această organizație deoarece mi-a adus satisfacția faptului că pot contribui la ajutorul copiilor, informând oamenii doritori să facă o faptă bună."


LINE-MEDIUM.png   
 

Ana Sebeșteanu

“Am ales să mă implic în campania 3,5% an de an, fiindcă simt că pot face foarte mult cu “foarte puțin”. Contribuția mea a ajutat la strângerea de fonduri pentru echiparea spitalelor din toata țara. Convingând oamenii să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit, am reușit să mă implic atât pe mine, cât și pe zeci de oameni într-o acțiune nobilă, care a contribuit la consolidarea sistemului medical dedicat copiilor din Romania."


LINE-MEDIUM.png   
 

Florentina Stan

“După ce am reușit să obțin primul formular 230, stima mea de sine a crescut considerabil și am simțit o bucurie enormă. De-a lungul timpului, am reușit să conving mai mulți oameni să completeze formularele pe care le aveam, iar de fiecare dată când eram refuzată încercam să îmi reamintesc motivul pentru care eram acolo, acela de a ajuta, așa că mă îndreptam cu zâmbetul pe buze spre următoarea persoană. Recunosc, a fost dificil, dar cauza a meritat."


LINE-MEDIUM.png   
 

Silvia Burcea

“Pentru mine, formularul 3,5% reprezintă instrumentul prin care vocea Mariei, născută la 950 de grame, a putut fi auzită, să poată beneficia de un incubator performant și să i se ofere dreptul la o viață sănătoasă. An de an am găsit alături oameni care prin completarea formularului 3,5% au înțeles că puterea solidarității schimbă destine și salvează viețile copiilor. Anul acesta continuăm să fim împreună eroi pentru adevărații eroi, copiii care luptă pentru viață și medicii care îi îngrijesc!."


LINE-MEDIUM.png   
 

Daniela Zoe

“Sunt o persoană care iubește să ajute copiii și oamenii în general, iar aceste acțiuni reprezintă de fapt, viață și speranță, emoții pozitive și vise împlinite. Bucuria pe care o simt atunci când fac o faptă bună este hrana pe care sufletul mi-o cere, iar zâmbetele celor ajutați devin totodată motivație și recunoștință. Copilul căruia îi acord zi de zi o părticică din inima mea, el este eroul meu, tocmai pentru puterea de care da dovadă în ciuda tuturor greutăților, de a-mi zâmbi larg și de a mă îmbrățișa necondiționat."


LINE-MEDIUM.png

Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE