Concursul Național Drepturile Copilului

vineri 13 ianuarie 2023

UPDATE Rezultatele la Concursul Național Drepturile Copilului

Au apărut rezultatele la Concursul Național Drepturile Copilului. Lista câștigătorilor poate fi vizualizată accesând link-ul de mai sus.

Anunțul inițial

Ești elev/ă, te preocupă drepturile copilului și modul în care acestea sunt înțelese de către copii? Îți este facil să te exprimi prin intermediul artelor vizuale, iar răspunsul tău pentru provocări este ”DA!”?
 
Ești cadru didactic, elevii tăi au acea doză de creativitate și își doresc să faciliteze înțelegerea drepturilor copilului pentru copiii de toate vârstele?
 
Îți propunem această provocare, așa că alătură-te inițiativei noastre!

Organizația Salvați Copiii te invită să apelezi la creativitatea ta, iar prin intermediul creațiilor (artă digitală, animație, 3D, artă grafică, ilustrație și benzi desenate, afișe, postere, clip video, mini-vlog) să ne ajuți să dezvoltăm materiale prietenoase pentru copii, iar înțelegerea drepturilor copilului de către  aceștia să fie facilă.

Participanții pot fi elevi ai oricărei școli din România și pot participa în echipe de maximum 3 elevi, chiar și din clase diferite (însă din aceeași unitate de învățământ), respectând regulamentul concursului. Elevii pot avea un cadru didactic coordonator, cu rolul de a ghida și sprijini activitatea copiilor, fără a se implica direct în conceperea materialelor. Acesta va încuraja comunicarea, ideile creative, colaborarea, relaționarea armonioasă și implicarea activă a tuturor elevilor din echipă la îndeplinirea obiectivului. Se pot înscrie în concurs mai multe echipe din aceeași școală, putând avea același coordonator.

Vă invităm să citiți regulamentul concursului. Înscrierea în concurs a materialelor se face până la data de 6 februarie, iar pe data de 27 februarie vom anunța știgătorii fiecărei categorii. Vom organiza evenimentul de premiere pe platforma Zoom, în perioada 2 – 9 martie.

Sunteți pregătiți să acceptați această provocare? Așteptăm înscrierile voastre!

Ai citit regulamentul și ai întrebări care nu își găsesc răspunsul acolo? Trimite-ne un email la [email protected], iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.