Skip to main content
29f4c0cb-3820-4116-8339-2f7a79b6d6a3.jpg.webp

Galeria Brazilor, Ediția 2021

Seara de Gală a Festivalului Brazilor de Crăciun va avea loc în data de 9 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României.

Fiecare brad are câte o poveste. Este o bucățică ruptă din sufletul creatorului și transpusă într-un brad inedit care are un singur scop: o viață mai bună pentru sutele de mii de copiii defavorizați din România.

LINE-MEDIUM.png

Smaranda Almășan - Spellbound  
Lucrarea are ca punct de plecare poezia cu același nume a lui Emily Brontë, recitită într-o dimineață de duminică cu ceață: 
“The night is darkening round me, 
The wild winds coldly blow; 
But a tyrant spell has bound me 
And I cannot, cannot go. 
The giant trees are bending 
Their bare boughs weighed with snow. 
And the storm is fast descending, 
And yet I cannot go. 
Clouds beyond clouds above me, 
Wastes beyond wastes below; 
But nothing drear can move me; 
I will not, cannot go.” 

Festivalul-Brazilor-(166)-s.jpg 
  
Ana Bănică - love puzzle Christmas tree 
Am realizat această pictură continuând seria picturilor realizate în pandemie, o serie despre cupluri și suflete gemene. Ciclamul și albastrul indigo sunt cele două culori de forță pe care le-am juxtapus pentru a contura dragostea. Potrivirea perfectă între două ființe, contopirea, oglindirea și dragostea sunt aici, și în această pictură, "Love puzzle in a Christmas tree". 

 Ana-Banica-love-puzzle-Christmas-tree-(1).jpg 


Adina Buzatu & Maestrul Gheorghe Zamfir, cu sprijinul Heritage Advertising - Crăciun în TRENDS 
Magia Crăciunului se reflectă în arta bradului împodobit și în fericirea pe care o dăruim celor din jur. Anul acesta, bradul TRENDS by Adina Buzatu a prins contur dintr-o colaborare artistică, în scop umanitar, cu maestrul Gheorghe Zamfir. 

Folosind cravata, ca simbol al eleganței masculine eterne și picturile maestrului Gheorghe Zamfir imprimate pe astfel de piese, am creat un brad cu un stil evergreen. Fuziunea creativă dintre brandul TRENDS by Adina Buzatu, reper al eleganței masculine și artistul planetar Gheorghe Zamfir, simbol al muzicii și al artei românești în lume, exprimă esența pură a valorilor care nu se pierd. 
Ne dorim ca bradul nostru să fie cumpărat de un iubitor de artă și de copii. Acesta va primi cadou de la noi, în plus față de bradul achiziționat, un tablou al maestrului, care îi va rămâne ca amintire, această latură creativă a celebrului artist fiind foarte valoroasă și nu foarte cunoscută publicului, încă. 

Anul acesta, ca și anul trecut, bradul a fost produs în parteneriat cu Heritage Advertising, echipă inovatoare care a reușit cu măiestrie să pună în aplicare proiectul.


Adina-Buzatu-Maestrul-Gheorghe-Zamfir_sd.jpg 


  
Daniel Codrescu & Atelierul de mozaic – Bradul Pistornic 
Inspirat din formele de brăduți ce erau folosite în Maramureșul Istoric la decorarea capetelor instrumentelor cu care se pecetluiesc prescurile numit “pistornic” și care imprimă inițialele IS HS NI KA. Bradul are intarsii cu fragmente de mozaic și reprezintă un dar din partea Catedralei Naționale pentru copii. 

Daniel-Codrescu.jpg 
  
Irina Dragomir – Bradul cu boboci 
Bradul cu boboci este un îndemn de a veghea asupra valorilor după care ne ghidăm viața. Acestea, asemeni bobocilor de flori, cresc și înfloresc frumos în noi daca sunt îngrijite așa cum trebuie. Un sistem de valori bune este moștenirea cea mai prețioasă pe care o putem lăsa și instrumentul principal prin care se poate construi o societate evoluată, în care oamenii trăiesc în armonie. De aceea, propun să înflorim în noi bobocii de iubire, compasiune, bunătate, inocență, onestitate, curaj, toleranță, respect, recunoștință si toate acele calități care ne fac să fim oameni mari în adevăratul sens al cuvântului! 

Irina-Dragomir-–-Bradul-cu-boboci.jpg 
  
Anca Fetcu Lupu, cu sprijinul Beelive Design – Copilărie fragilă 
Conurile vesel decorate și suprapuse într-un echilibru instabil sugerează vulnerabilitatea copiilor. 

Anca-Fetcu-Lupu-Beelive-Design-(2).jpg 
  
Omid Ghannadi & Inside Academy - Implicare 
Anul acesta, Inside Academy vă propune imaginea bradului clasic. Bradul ideal, ca-n poveștile copilăriei. Bradul cu ramura tot verde, Pomul Vieții și al Speranței. Pentru că anul acesta vom pune în Brad Speranța unor copii premianți care, deși s-au născut într-o familie defavorizată, sunt conștienți de faptul că pot să-și schimbe viitorul numai prin Educație. Numai și numai prin EDUCAȚIE.

Șapte copii, cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, trăiesc într-o casă care stă să cadă, departe, într-un sat aproape părăsit din județul Bacău. Sunt crescuți de mama lor care poate să meargă doar ajutată de cârje. Corina Melinte suferă de tetrapareză spastică, o boală dobândită, nu înnăscută. Soțul ei și tatăl copiilor săi a bătut-o ani în șir, zi de zi până când a schilodit-o. Astăzi este ținut departe de Poliție. Gândiți-vă că în cele mai negre momente din viața lor, copiii nu au abandonat școala. Denisa desenează animeuri cu un talent uimitor, Marian, băiatul cel mai mare, este în clasa a 12-a la liceu și vrea să urmeze o carieră în IT. Iulian vrea să-și deschidă un atelier de reparații auto. Am descoperit mărgăritare în noroi.

Povestea familiei Melinte a apărut în comunitatea Inside Academy prin unul dintre cei mai speciali membri ai săi: Ștefan, un băiat care la vârsta de numai 15 ani, a terminat cu brio cursurile noastre de design interior. Știa de soarta celor șapte copii de la profesorul său de religie, Cătălin Crimu. Așa a început lanțul empatiei și al solidarității în Inside Academy, o comunitate construită din tineri cu valori comune, care învață să facă adăposturi, case și “acase” pentru oameni. Realitatea este că noi putem să proiectăm o casă pentru cei șapte copii, dar numai voi puteți să le schimbați viitorul. Numai și numai prin EDUCAȚIE.

Bradul nostru are rădăcini. Poate fi plantat. Poate fi urmărit cum crește. Poate fi hrănit. Poate fi iubit. Cine-l va planta, va planta Viață, Educație și Viitor. Va da un sens concret acestor cuvinte mari, mult folosite, dar puțin îndeplinite. Va fi o bucurie și un nou început. Pentru toți.

Omid-Ghannadi-Inside-Academy_1.jpg  
Simona & Gabriel Gherasim, Gallantique Boutique - Viața roz văzută prin ochii copiilor 
Am creat acest brad, gândindu-ne la cum ar trebui să vadă toți copiii viața, în ROZ. Este realizat manual, din materiale naturale, plante stabilizate, ghemuri care ne duc cu gândul la copilărie, accesorii atent alese, păpușele, gnomi. 

Simona-Gabriel-Gherasim.jpg 


Gheorghe Fikl – Snow Goat (seria Gentle Animals) 
Cred ca acestea sunt cele mai senine și mai vesele (adică rare) animale pe care le-am pictat vreodată, între multele care au populat, mai degrabă sumbru, pânzele mele de-a lungul timpului. Asta pentru că mă bucură tare gândul că, împreună cu dumneavoastră, cei care veți licita “bradul meu”, am putea aduce încredere și speranță unui copil care are mare nevoie de asta. Sunt cu adevărat onorat să fac astfel echipă cu dumneavoastră, alături de prietenii de la Salvați Copiii. 
Gheorghe-Fikl-–-Snow-Goat-(seria-Gentle-Animals).jpg 
  
  
Teodor Graur - Măsuţă modernistă cu lampă, pom şi vază 
Lucrare de artă contemporană (design de interior) din colecţia autorului, realizată din lemn, metal, sticlă, material plastic și ceramică. Structura demontabilă e asigurată din trei plăci lemnoase finisate cu furnir exotic lustruit – de proveniență autohtonă din perioada anilor 60. De mai bine de un deceniu, am practicat conceptul de „design genuin”, folosind prin reciclare, piese și elemente preluate din mediul urban bucureștean. Selecția operată privește stilul modern – forme geometrice simple, funcțiunea inițială putea fi păstrată, ori deturnată, cu finalitate într-un anumit gest al autorului. Lampa industrială montată pe un cilindru vertical este tot de sorginte modernistă , în timp ce vaza albă – element de interior și micul pom (nu i se mai știe esența) calmează această compoziție. 
Lucrarea poartă semnătura autorului (aviz colecționarilor de artă contemporană).  
Teodor-Graur-Masuta-modernista-cu-lampa,-pom-si-vaza.jpg 

Laura Hîncu – Bradul Cinetic 
Un obiect elegant, creat de designerul de mătase și cașmir, Laura Hîncu. Este lucrat manual în România de către artizanul Livia Vișinescu și este o piesă de design nemuritoare care face orice spațiu să se simtă ca acasă, aducând relaxare și îmbunătățirea atenției, doar prin interacționarea cu el. 
Inspirat de mișcarea organică a mătăsii în aer, bradul Cinetic nu este doar mișcare ci o conștientizare a instabilității realității. 
Disponibil in format fizic si format NFT. 

Laura-Hincu2.jpg 
  
Hamid Nicola Katrib - The Winter Fairy Tale Ostrich 
O adevărată crăiasă a zăpezii, frumoasa struță reprezentată în această pictură își poartă eleganța și aerul sofisticat cu discreție. Sunetul încântător al celor 12 clopoței care o acompaniază, haina regală pe care o poartă, precum și turbanul violet din mătase cu broderie fină aurie descriu o poveste magică de iarnă și ne poartă într-o lume de basm. 
Întruchiparea iernii în cea mai delicată manieră este chiar aici. Cu farmecul ei unic, struța ne prevestește minunatele sărbători de iarnă. 
  
Hamid-Nicola-Katrib2.jpg 


Ana Mohonea & Maria Mohonea – Architectural Christmas – Atelierul lui Moș Crăciun 
În acest an, condițiile sunt favorabile pentru noi toți cei care suntem dornici să aruncăm o privire în culisele unui spațiu aparte, acolo unde acțiunea de a pregăti Crăciunul este în plină desfășurare. Este extrem de important să recunoaștem valoarea muncii întregii echipe a lui Moș Crăciun și să o celebrăm! Înțelegem, cu siguranță, ca fiecare obiect realizat în atelierul său de lucru este extrem de prețios, fiindcă știm că se obține cu imaginație și efort. Anul acesta am ales să vă prezentăm locul de unde Moș Crăciun răspunde la scrisori, întocmește listele care fac diferența între copiii buni și cei foarte buni. Ne putem imagina cum Moș Crăciun își desfășoară activitatea ajutat de elfii săi. Credem că este important să visezi, dar, de asemenea, este poate mai important efortul depus pentru a îndeplini dorințele tuturor celor care apelează la Moș Crăciun. Îi mulțumim lui “Moș Crăciun Salvați Copiii” în fiecare an, și, de aceea, și anul acesta vrem să îi transmitem că apreciem din suflet tot ceea ce face împreună cu întreaga sa echipă pentru a ne aduce bucuria și frumusețea Crăciunului. Crăciun Fericit!!!   
  
Ana-Mohonea-Maria-Mohonea-Architectural-Christmas2.jpg 

Dhaniel Nora, cu sprijinul Sephora - CARUSEL 
Fiecare copil ar trebui să aibă un carusel atunci când este mic. Pare o jucărie neînsemnată, dar oare nu așa învățăm să privim în sus? Oare nu așa învățăm să visăm? Nu acesta este momentul în care începem să ne dorim să ajungem mai sus? Și cred că toți copiii ar trebui să poată să trăiască într-o lume plină de zâne și de praf de stele. Vor avea timp suficient în viață să fie “oameni mari”. Dar pentru primii ani de viață, e important să stimulăm imaginația copiilor prin joacă și să le asigurăm un bun început în viață, prin educație. 
Le mulțumesc prietenilor mei de la Sephora pentru că și anul acesta sunt alături de mine. Avem nevoie de cât mai mulți oameni buni care să susțină această cauză, pentru că, din păcate, mult prea mulți copii nu au parte de un început bun în viață. 

Dhaniel-Nora,-cu-sprijinul-Sephora.jpg 
  
Adela Pârvu, cu sprijinul PPG România - Bradul Gândurilor Bune 
Gândurile bune merită spuse, ca atare, în acest an, comunitatea celor care mă urmăresc pe pagina de Facebook, adică cei peste 370.000 de oameni, au fost invitați să-și aștearnă mesajele către copiii care sunt în grija echipei Salvați Copiii România. O parte din aceste mesaje sunt în cutiile colorate care formează bradul de Crăciun. Deci, da, Bradul Gândurilor Bune este plin de culoare, de veselie, dar și de mesaje scrise cu multă dragoste și căldură. 

Adela-Parvu,-cu-sprijinul-PPG-Romania_sd.jpg 


Obie Platon - Wizard 
Bradul de Crăciun! E un teritoriu de graniță, un spațiu al luptei. O proiecție la poalele căreia strălucește consumerismul în ambalaje strălucitoare. În esență un simbol al bucuriei, el se transformă rapid într-un instrument al frustrării. 
Bradul de Crăciun este, pentru mulți copii, o capcană; una în care mulți dintre ei își pierd speranțele, amăgiți de un joc mult prea mare ca să-l înțeleagă. 
E timpul să apelăm la "wizard". 

Festivalul-Brazilor-Obie.jpg 
  
Felicia Simion, cu sprijinul Mara Mura - Bucuria e de fapt călătoria 
Viața e formată din momente. Iar momentele n-ar avea nicio valoare fără oamenii care le dau culoare. Bradul acesta nu e o poveste, ci e un infinit de povești care pot fi create. Fiecare element al bradului este doar o oportunitate pentru ca noi să ne creionăm momentele și experiențele trăite la maxim alături de cei pe care-i iubim. 
Lucrurile mici sunt cele care au cea mai mare valoare și deși sunt cele mai scumpe, ele nu pot fi cumpărate, dar vestea bună e că pot fi create. 
Provocarea bradului ”Bucuria e de fapt călătoria” este ca tu să ai curajul și dorința de a îți scrie propria poveste, trăind o frumoasă călătorie de 25 de zile. Iubirea e singurul bagaj de care ai nevoie în această călătorie. 
Felicia-Simion-cu-sprijinul-Mara-Mura-Bucuria-e-de-fapt-calatoria.jpg 
  
  
Smiley & HaHaHa Production - Music is the spirit 
Râsul ne ajută să trecem mai ușor peste greutăți, iar de Crăciun avem cu toții nevoie să vedem și, mai ales, să aducem zâmbete pe chipurile celor din jur. Pentru Smiley și HaHaHa Production muzica este cel mai bun mod prin care pot face asta. 

Smiley-HaHaHa-Production_sd.jpg

Iulia Totoianu, cu sprijinul Libris.ro - Oameni schimbă-lume. O biografie a speranței. 
Bradul Libris de anul acesta are ca motto „Împreună dăm pagina”. Întrebarea este, însă: „În ce carte?”. Titlul acesteia este alegerea ta sau a mea sau a tuturor celor care își doresc să facă o schimbare, să aducă o bucățică din soare în viața deja mohorâtă a celor sensibilizați de un petec de lumină. Tot ce știm este că lucrurile bune se fac împreună, alături de suflete asemenea, de oameni care înaintează cu aceeași măsură, puțin câte puțin pentru că știu că, în final, muntele care trebuie mutat se împarte egal, iar greutatea lui nu înseamnă decât o pietricică pentru fiecare mână. 
Așadar, „Oameni schimbă-lume. O biografie a speranței.” este un simbol al începutului, al schimbării făcute împreună. Este tabloul unei societăți pictate cu educație, bunătate, înțelegere, toleranță, modestie și mai presus de toate, cu altruism. Lupta o cunoaștem, a rămas aceeași, cu aceleași personaje, dar reinterpretate. Totuși, basmul nostru e diferit. El are un infinit de personaje principale, un infinit de fapte bune, dar un număr limitat de zmei și balauri. Eroul nostru are acum un nume colectiv, al oamenilor schimbă-lume, așa cum ești tu, cel care te afli aici, iar din acest motiv pagina alteori greoaie se schimbă cu ușurință.

Iulia-Totoianu,-cu-sprijinul-Libris-ro.jpg
Ada Tache & Karim Rashid, cu sprijinul DENT ESTET​– CRESC 
Bradul “CRESC“ își dorește un viitor luminos pentru toți copiii. Este un brad al bucuriei, care emană optimism și speranța către o lume mai bună. În același timp, este o sculptură care se poate păstra și admira pe tot parcursul anului. 

CRESC a fost conceput în colaborare cu Karim Rashid, designer multidisciplinar, de talie internațională și este alcătuit din cinci trepte diferite, asemenea unui joc care (te) formează. În ansamblu, el face referire la stabilitate, ascensiune și eleganță, însă fiecare nivel al său are o semnificație aparte, cu un rol fundamental în dezvoltarea copiilor. 

Baza, atât prin forma sa, cât și prin culoare, galben, inspiră ENERGIE, care este catalizatorul unui viitor de succes. Urmează ECHILIBRUL, corelat cu verdele pastel și marcat printr-o bară orizontală. Cel de-al treilea nivel, INFINITUL, sugerează numeroasele posibilități pe care le avem înaintea noastră și este marcat de culoarea lila, culoarea speranței și a respectului de sine. UNITATEA este simbolizată prin albastru deschis, iar alături de forma sa, inspiră serenitate și spiritualitate. Bradul este încoronat de STRĂLUCIRE, marcată cu roz, culoarea purității, ce oferă un puternic sentiment de protecție și afecțiune. Argintiul unifică toate cele cinci etaje ale bradului, le pune în valoare și le protejează. Alegerea sa transmite un obiect sofisticat, cu o libertate interioară unică, independentă și feminină. 
Ada-Tache-Karim-Rashid,-cu-sprijinul-DENT-ESTET_2_sd.jpg 
  
 Elevii Școlii Gimnaziale Step by Step & Dhaniel Nora 
A fost odată ca niciodată, un copac abandonat într-o câmpie. Și pentru că nu avea prieteni sau pe cineva care să aibă grijă de el, copacul era trist. Până într-o zi, când a fost găsit de niște copii veseli și buni. Copiii l-au îngrijit, i-au tăiat crengile uscate și i-au oferit atât de multă iubire încât acesta a început să își schimbe culoarea. Într-o zi, s-a întâmplat o minune. Copiii au găsit copacul plin de lumini multicolore, iar printre crengile lui zbura o ceată de îngeri. Pentru că au fost buni și au îngrijit copacul, îngerii care erau ascunși în inima copacului i-au binecuvântat pe copii și le-au dăruit multe cadouri. Câteva dintre aceste daruri au rămas lângă copac, pentru alți copii buni și plini de iubire. 
Elevii Școlii Gimnaziale Step by Step au pregătit câteva cadouri pentru copii și ar fi foarte fericiți dacă aceste cadouri ar ajunge la alți copii care au nevoie de iubire. 

Elevii-Scolii-Gimnaziale-Step-by-Step-Dhaniel-Nora_dorit.jpg 

 

Doina Levintza - Speranță 
O lucrare despre speranță. Trăim vremuri ciudate, iar ceea ce un copil își dorește acum este acea libertate de a-și trăi copilăria fără frică, liber și iubit. Când ai speranță trăiești, iubești, vibrezi, dăruiești și tânjești la libertate. Viața e frumoasă și speri să ai aripi cu care să poți să zbori și să-ți dorești ca visele din imaginația ta să se împlinească. Ne rugăm ca zidurile care ne înconjoară să cadă și să pătrundă LUMINA.

doina-levinza_brad.jpg

 

Carmen Marin – Bradul (parcă) pictat

Bradul 
(parcă) 
pictat 
Cubul alb s-a preschimbat 
în piramidă 
colț cu colț, până în vârf, ascunzând aurul 
Stelei, celei care a călăuzit Magii încă adormiți 
dar se vor trezi descoperind Minunea, 
Nașterii, cea unică și definitivă, 
serafică și împlinitoare, 
care va salva de-a pururea omenirea cea umană, 
ocrotită de Bunul Dumnezeu, 
precum mângâie albina floarea cea de măr, 
mereu

Pânzele așezate în formă de brad ascund, apoteotic, un tablou - Cei trei magi. 
Bradul e în formă de stea, privit din cer. Vârful bradului e un măr, atent gândit, codița aceea - face diferența. E elementul natural, de care e nevoie ... 
Totul este ca o poveste în care noi trebuie să credem. O poveste, o esență, despre viață, magie, iubire și credință! 
Tabloul are 90/90 cm. Este înrămat, semnat și datat 2021.

Text scris de Vladimir Bulat - Istoric și critic de artă

Carmen-Marin.jpg


CM-(10).jpg 

 

UNTOLD - Luna Magic Tree 
Luna este generatorul de energie magică și blândă a Universului UNTOLD, o energie menită să îmbrățișeze bucuria dăruirii și a copilăriei. 
Este primul an în care UNTOLD participă la acest minunat eveniment și își dorește ca prin acest brad, să dăruiască fericire, zâmbet și magie, tuturor copiilor. 
Folosind LUNA ca simbol al luminii, al magiei, al feminității și al energiei materne, am creat un brad menit să lumineze suflete. La lumina Lunii se regăsesc 7 brazi, simbol al trăiniciei, al prosperității si al vieții, brazi populați de licuricii universului UNTOLD. 
Luna Magic Tree by UNTOLD aduce un mesaj de unitate și bucurie și ne dorim ca LUNA să vă poarte pe ale sale raze magice. 

UNTOLD.jpeg  
Salvați Copiii, cu sprijinul Ștefaniei Mircea – Bradul Speranță  
Sărbătorile de iarnă înseamnă iubire, iertare, umanitate, emoții, fericire, apropiere de cei dragi, râsete de copii, zgomote de clopoței, miros de scorțișoară și portocale și, nu în ultimul rând, speranță. Crăciunul este unul dintre momentele de care se agață speranța oamenilor, ca o evadare într-o lume mai bună și mai prietenoasă. Brăduțul Salvați Copiii ascunde sub crengile sale daruri pentru fiecare copil, oferindu-le tuturor speranță, magie și aripi pentru viitor.  

Salvati-Copiii,-cu-sprijinul-Stefaniei-Mircea-–-Bradul-Speranta.jpg Nicu Bocancea & Florăria Iris - Harry Potter is back! With a Christmas Tree!! 
Copiii cred in magie! Oamenii mari au nevoie de ea! Pe toti, fie că sunt mici sau mari, îi face să zâmbească o pălărie de Harry Potter, nu-i așa?  Chiar dacă ea este creată din crengi argintii, împodobite cu flori de bumbac, globuri albe, crem și arămii din sticlă, steluțe și lumini, nu se poartă pe cap, se pune la loc de cinste în casă sau la birou și se numește brăduț de Crăciun. Cine să nu-i zâmbească?! 
Cu atingeri creative de florist, un brăduț ajunge să devină magic, optimist, vesel, plin de lumină și de bine. 
Să credem în magie, să credem în Crăciun, să credem în oameni și în bine! 
#salvaticopiii #florariairis #floraridin1970 #echiparacheta 
 

LINE-MEDIUM.png

Smaranda Almășan, Ana Bănică, Nicu Bocancea & Florăria Iris, Adina Buzatu & Maestrul Gheorghe Zamfir, Daniel Codrescu & Atelierul de mozaic, Irina Dragomir, Anca Fetcu Lupu & Beelive Design, Gheorghe Fikl, Omid Ghannadi & Inside Academy, Simona & Gabriel Gherasim, Gallantique Floral Design , Teodor Graur, Laura Hîncu, Hamid Nicola Katrib, Doina Levintza, Carmen Marin, Ana Mohonea & Maria Mohonea - Architectural Christmas, Dhaniel Nora, cu sprijinul Sephora, Adela Pârvu, cu sprijinul PPG România, Obie Platon, Felicia Simion, cu sprijinul Mara Mura, Smiley & HaHaHa Production, Ada Tache & Karim Rashid, cu sprijinul DENT ESTET, Iulia Totoianu, cu sprijinul Libris.ro, elevii Școlii Gimnaziale Step by Step & Dhaniel Nora, UNTOLD. Acestora li se alătură Salvați Copiii, cu sprijinul Ștefaniei Mircea. 
 

MAI MULTE ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

Galeria Brazilor, Ediția 2022

Seara de Gală a Festivalului Brazilor de Crăciun, ediția 2022 va avea loc în data de 9 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României.

Citește mai mult

Galeria Brazilor, Ediția 2020

Într-un format tehnic hibrid fără precedent, Festivalul Brazilor de Crăciun a reușit să aducă împreună artiști, designeri, companii și susținători, pentru a restabili dreptul la educație al copiilor vulnerabili, dramatic afectați de criză.

Citește mai mult

Galeria brazilor, ediția 2019

Ediția 2019 a Festivalului Brazilor de Crăciun a avut loc în data de 12 decembrie la Stejarii Country Club și a strâns fonduri pentru educația școlară a 5.000 de copii, beneficiari ai programelor Școală după Școală.

Citește mai mult
Donează acum
DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚILOR CU ECHIPAMENTE MEDICALE